Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hová vigyem a lányt első randin?
Figyelt kérdés
Sziasztok!17 éves vagyok és most fogok először randizni.Szombaton megyünk, elég hideget mondd, de há tél van nem meglepő.Szóval ami eddig fix, hogy autóval fogok elmenni érte aztán felveszem és én valami csendesebb kávézóra gondoltam utána egy kis sétára, de még nem tudom pontosan.Az autóba ülés kizárt!Szerintetek mi lenne a legideálisabb helyszín, program első találkozásra?tegnap 17:02
11/16 anonim válasza:
Te valami barlang polcán ülhetsz.
A mai fiatalok már vezetnek. Hétköznap is, nem csak a randin.
12/16 A kérdező kommentje:
Miii most tényleg azon akadtak itt fent páran hogy hogyan lehet 17 évesen jogsim....édes f*szom....
tegnap 18:28
13/16 anonim válasza:
Kedves kérdező!
Én azt javaslom, hogy beszéljetek össze, hogy hova szeretnétek menni. Én elsőre valami egyszerűbb programot javaslok, mint például esetleg beülni 1-2 szelet sütire vagy esetleg 1 pizzára, valamilyen egyszerűt enni, sétálni, de NE VIDD TÚLZÁSBA. Legyen olyan helyen ahol jól tudjátok érezni magatokat és jól megismerni egymást, de egyben olyan helyszín a javasolt ahonnan probléma nélkül is tudtok távozni amennyiben nem sikerül jól a randi, illetve nem egy drága hely, hanem valami megfizethető.
14/16 A kérdező kommentje:
#13 köszönöm első értelmes válasz!
tegnap 19:02
16/16 anonim válasza:
15-ös
De, ember vagyok. Nem állat, unikornis meg mit tudom még milyen idiótaságok
13-as
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!