NagyTibirka kérdése:
Ha elhivok 1 lányt randizni, hova vigyem hol érezné jól magát az első randin? (mozi nincs a városba per pillanat)
Figyelt kérdés
2015. dec. 19. 22:17
1/7 anonim válasza:
hívd el sétálni vagy igyatok valamit. egy mozi egyébként sem a legalkalmasabb elsőnek
2/7 anonim válasza:
Én pl szeretek kávézóba beülni mert ott lehet beszélgetni.19/N
3/7 anonim válasza:
Üljetek be egy kávézóba vagy menjetek el sétálni.
4/7 anonim válasza:
Ilyenkor forralt borozni, sétálgatni, karácsonyi vásárt nézegetni a főtéren tök jó dolog. Én ezt csinálnám első randin.
5/7 anonim válasza:
Örülj neki. Első randira mozinál szarabb ötletet elképzelni sem tudok.
6/7 anonim válasza:
Írj rá a legjobb barátnőjére ,és tudd meg hova szeret járni a mozival az a gond hogy egymás mellett ücsörögtök 1 órát semmi randi jellege nincs egyéb kérdés privátban tehető (randiguru leszek :D)
7/7 anonim válasza:
Szerintem ne írj rá a legjobb barátnőjére, mert elmondják egymásnak és az gáz. Legyél férfias és állj elő valamivel, olyan hülyén veszi ki magát, ha a háttérben szaglászol...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!