Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen egy randi?
Találkoztok, üdvözlitek egymást, megkérdezed, hogyan utazott, sok volt-e az utas, elindultok sétálni valamelyik irányba, beszélgettek arról, ami eszetekbe jut, megdicséred a ruháját, cipőjét, haját, sminkjét, leültök megy padra, beültök egy fagyira. Moziba nem ajánlom, mert hiába van sötét és egymás mellett ültök (akár kézen fogva), de nincs beszéd köztetek, pedig ez a legfontosabb része a személyes találkozásnak. Ne menjetek olyan helyre, ahol nincsenek emberek vagy amit nem jól ismertek. A lányt illik elkísérni legalább a buszig (villamosig, troliig), de akár hazáig is lehet. Ha szép volt a napotok, búcsúzáskor lehet egy-egy puszi mindkét oldalra, de előtte megbeszélitek, hogy találkoztok-e valamikor, hol és mikor, hány órakor.
A további randevúk hasonlóan zajlanak le, de egyre jobban megkedvelitek egymást és többet megengedhettek egymásnak. A többit adják az ösztöneitek.
2.: Azért a csomagoláson tüntesd fel, hogy kliséket tartalmazhat mert vannak akik alergiásak rá. :D
Kérdező: Definiálnád a kérdést? Konkrétan mire vagy kíváncsi mert ez így azért eléggé tág.
Mikor hogyan sül el.
Általában izgalmas, amikor izgulsz, hogy vajon milyen is Ő. Aztán megpillanot. Akkor vagy csalódsz vagy felemelően érzed magad. Természetesen ő is ezeket felméri, hogy szimpatikus vagy-e így ezek alapján. Aztán minden a beszélgetésen és a stílusotokon múlik.
Amúgy szerettem randizgatni, azóta találtam egy tökéleteset.
En nem szeretek randizni. Nagyon nem. 19 eves vagyok. Kellemetlen elmondani a szuleimnek, hogy miert megyek el otthonrol, utana faggatnak, higy milyen volt stb… nekem nagyon kinos.
Maguk a randik sokszor jol sikerulnek, de a szuleim kiakasztanak. Hamarosan koltozom, onnantol remelem normalisabb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!