Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Milyen egy randi?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen egy randi?

Figyelt kérdés

2021. aug. 16. 18:43
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Néha felemelő. Néha kínos.
2021. aug. 16. 18:58
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Találkoztok, üdvözlitek egymást, megkérdezed, hogyan utazott, sok volt-e az utas, elindultok sétálni valamelyik irányba, beszélgettek arról, ami eszetekbe jut, megdicséred a ruháját, cipőjét, haját, sminkjét, leültök megy padra, beültök egy fagyira. Moziba nem ajánlom, mert hiába van sötét és egymás mellett ültök (akár kézen fogva), de nincs beszéd köztetek, pedig ez a legfontosabb része a személyes találkozásnak. Ne menjetek olyan helyre, ahol nincsenek emberek vagy amit nem jól ismertek. A lányt illik elkísérni legalább a buszig (villamosig, troliig), de akár hazáig is lehet. Ha szép volt a napotok, búcsúzáskor lehet egy-egy puszi mindkét oldalra, de előtte megbeszélitek, hogy találkoztok-e valamikor, hol és mikor, hány órakor.

A további randevúk hasonlóan zajlanak le, de egyre jobban megkedvelitek egymást és többet megengedhettek egymásnak. A többit adják az ösztöneitek.

2021. aug. 16. 19:45
 3/7 October15 ***** válasza:
59%

2.: Azért a csomagoláson tüntesd fel, hogy kliséket tartalmazhat mert vannak akik alergiásak rá. :D

Kérdező: Definiálnád a kérdést? Konkrétan mire vagy kíváncsi mert ez így azért eléggé tág.

2021. aug. 17. 01:28
 4/7 A kérdező kommentje:
3-as mindenre kíváncsi vagyok.
2021. aug. 17. 01:40
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Mikor hogyan sül el.

Általában izgalmas, amikor izgulsz, hogy vajon milyen is Ő. Aztán megpillanot. Akkor vagy csalódsz vagy felemelően érzed magad. Természetesen ő is ezeket felméri, hogy szimpatikus vagy-e így ezek alapján. Aztán minden a beszélgetésen és a stílusotokon múlik.

Amúgy szerettem randizgatni, azóta találtam egy tökéleteset.

2021. aug. 17. 10:26
 6/7 anonim ***** válasza:

En nem szeretek randizni. Nagyon nem. 19 eves vagyok. Kellemetlen elmondani a szuleimnek, hogy miert megyek el otthonrol, utana faggatnak, higy milyen volt stb… nekem nagyon kinos.

Maguk a randik sokszor jol sikerulnek, de a szuleim kiakasztanak. Hamarosan koltozom, onnantol remelem normalisabb lesz.

2021. aug. 19. 18:20
 7/7 rewqrewqrewq ***** válasza:
általában pénz nélkül ...írnám h rossz de nem az mert eleve össze sem jön :)
2021. aug. 23. 01:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!