Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire jó randi ötlet?
Én 19 éves fiú vagyok, a lány meg aki tetszik nekem 17 éves, azt találtam ki randi ötletnek, hogy vennék 2 pizzát és elmennék a terepjárommal hozzá és elindulnánk egy erdő szélére ahol szép a kilátás egy hegy tetején és ott a szabadban, friss levegőn, szép időben pedig kipakolnánk és megennénk a pizzát meg közbe beszélgetnénk, ismerkednénk.
Mindezt pedig úgy írnám meg a meghívást neki üzenetben, hogy "Szia, arra gondoltam, hogy elmehetnénk pizzázni egy közeli erdő szélére, mikor lenne kedved hozzá?", tovább meg pedig megegyeznénk hogy milyen pizza legyen és pontosan melyik erdőbe is (több is van a környéken, nem is messze 1km útra, körbe vesznek az erdők) sétálni is lehetne, de inkább kocsival szeretnék, mert sok a medve erre felé.
Az a helyzet hogy nekem ez lenne az első igazi randim, mindig csak dolgoztam és tanultam azért hogy sikerüljön bejutni autó mérnöki egyetemre. A lány testvéreivel akik fiúk nagyon jóba vagyok, még mondták is hogy mikor megyek immár a lányhoz...
Mit szóltok hozzá? Jó ötlet, valami csiszolni való?
Vendéglőt, éttermet nem szeretnék, mert sokan ismernek és akkor szégyenlős lennék én vagy ő talán, így jobban meg tudna nyilni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!