Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért írta, hogy tartsunk szünetet?
Figyelt kérdés
Társkeresőn ismerkedtem meg egy fiúval, akivel háromszor is randiztam, de a csókig se jutottunk el. Szerintetek miért írta azt a negyedik randi előtt, hogy tartsunk szünetet? 18/L2021. aug. 12. 17:59
1/5 anonim válasza:
Vagy nem tetszel neki vagy közben másnál is próbálkozik.
2/5 anonim válasza:
Nézd, ha kellesz egy pasasnak, az egy percre nem állna meg, nem, hogy szünetet kérjen. Pláne ha még csak le sem kapott 3 randi után, de ez még megeshet ha nagyon töketlen az ember. Egy kivétel lehet, ha mondjuk nagy trauma érte pl. meghalt az anyja ilyesmi.
Ha ez nem áll fenn, akkor hagynám a csávót.
3/5 anonim válasza:
Én amikor ezt mondták nekem azonnal szakítottam tök mindegy hogy utána mit mondott az egyén,de nálatok más a helyzet,igazából megértem hogy nem érted mit akar...ezt leszámítva nem foglalkoznék már vele a helyedben.
4/5 anonim válasza:
Nem jöttél be neki. Nem akart durván "felmondani", de érts belőle.
F.
5/5 anonim válasza:
Nagyon nem akar téged, de megbántani sem ha lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!