Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csók első randin?
Hi! A kérdésem az lenne, hogy szerintetek egy csók bele e fér az első randiba?
A haverommal éppen erről dumáltunk. Nekem az volt a véleményem, hogyha nem smárolod le (nyilván csak ha kapod a megfelelő jeleket, építed a testkontaktust, és adja a pillanat) akkor vagy azt fogja hinni a csaj, hogy nem jössz be neki, vagy hogy pussy vagy.
Neki az volt a véleménye, hogy első randi az egymás megismeréséről szól, és nem kéne smárolni (nyilván pár kivétellel).
Nektek mi a véleményetek?
Első csók mehet első randin? Esetleg megfogni a lány kezét?
Én általában az első randin kipipálom a csókot :D
Deee én szeretek elhamarkodottan dönteni és utálok várakozni.
Igazából ez a két fél kapcsolatától függ.
Pl, ha nemrég ismerték meg egymást, akkor az első randi szóljon az ismerkedésről.
Ha, régóta ismerik egymást(!), akkor ha úgy alakul az első randi,, akkor mehet a csók (de ez is függ a randi menetétől).
Én is inkább ismerkednék, beszélgetnék, kitapasztalnám azt, hogy kölcsönös-e a vonzalom.
Az első szájcsóknál sem fontos a nyelveddel az aranyere után kutatni. Erre lesz mód később.
Ha az életet és az ismerkedést nem vesszük túl komolyan, gyors eredményekre törekszünk, azaz a teljesítmény a lényeg. Ilyenkor törekszik az ember hamar csókra.
Szerintem azonban az ilyen élet felszínes, ezért én a komolyság és felelősségtudat irányába szavaznék. Alapvetően ne csókold meg az első randin.
Ismerkedj a lánnyal lassan. Amikor a nap lesüt a virágokra és a virágok kibontják szirmaikat, a saját tempójukban bontják ki. A nap nem sietteti őket.
Te se siettesd a csókot. Minden pillanatot élj meg. Szeresd a nőt és érezd szívedben az örömöt, ami ebből a szeretetből fakad. Haladj lassan, mert abban mélyebb az öröm mindkettőtöknek. Ha eljön az ideje, érintsd meg, puszild meg, majd csókold meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!