Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Csók első randin?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csók első randin?

Figyelt kérdés

Hi! A kérdésem az lenne, hogy szerintetek egy csók bele e fér az első randiba?

A haverommal éppen erről dumáltunk. Nekem az volt a véleményem, hogyha nem smárolod le (nyilván csak ha kapod a megfelelő jeleket, építed a testkontaktust, és adja a pillanat) akkor vagy azt fogja hinni a csaj, hogy nem jössz be neki, vagy hogy pussy vagy.

Neki az volt a véleménye, hogy első randi az egymás megismeréséről szól, és nem kéne smárolni (nyilván pár kivétellel).

Nektek mi a véleményetek?

Első csók mehet első randin? Esetleg megfogni a lány kezét?

2021. aug. 7. 18:24
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
74%
Nekem kb 3 lány adott csókot első randin (egyébként mind a 3 a legnagyobb ri.anc volt a városban):d de ennyi valamelyik le is szopott az első randin...a első a háromból.
2021. aug. 7. 18:34
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Haverral értek egyet. Ismerkedni kellene előbb.
2021. aug. 7. 18:35
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk a 3.randin volt az első közös csókunk. Szerintem az első randin ne támadd le,max a 2-3.randin. Teljes mértékben a barátoddal értek egyet. Nálam még nem volt erre példá,hogy valaki már az első randin csókolózni akart volna..
2021. aug. 7. 19:22
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Mi az első randin már csókolóztunk mondjuk mi már előtte is ismertük egy mást (barátok voltunk). De szerintem az első randin még ismerkednj kell.
2021. aug. 7. 19:43
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Ez helyzetfüggő, ha mindketten akarják, lehet.
2021. aug. 7. 19:58
 6/12 anonim válasza:
100%
Első randin volt csók, akkora volt a szimpátia és a vonzalom. Szerintem helyzet függő.
2021. aug. 7. 20:24
 7/12 anonim ***** válasza:
20%

Én általában az első randin kipipálom a csókot :D

Deee én szeretek elhamarkodottan dönteni és utálok várakozni.

2021. aug. 7. 21:02
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Igazából ez a két fél kapcsolatától függ.

Pl, ha nemrég ismerték meg egymást, akkor az első randi szóljon az ismerkedésről.

Ha, régóta ismerik egymást(!), akkor ha úgy alakul az első randi,, akkor mehet a csók (de ez is függ a randi menetétől).

2021. aug. 7. 22:25
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Én is inkább ismerkednék, beszélgetnék, kitapasztalnám azt, hogy kölcsönös-e a vonzalom.

Az első szájcsóknál sem fontos a nyelveddel az aranyere után kutatni. Erre lesz mód később.

2021. aug. 8. 13:11
 10/12 anonim válasza:
100%

Ha az életet és az ismerkedést nem vesszük túl komolyan, gyors eredményekre törekszünk, azaz a teljesítmény a lényeg. Ilyenkor törekszik az ember hamar csókra.

Szerintem azonban az ilyen élet felszínes, ezért én a komolyság és felelősségtudat irányába szavaznék. Alapvetően ne csókold meg az első randin.

Ismerkedj a lánnyal lassan. Amikor a nap lesüt a virágokra és a virágok kibontják szirmaikat, a saját tempójukban bontják ki. A nap nem sietteti őket.

Te se siettesd a csókot. Minden pillanatot élj meg. Szeresd a nőt és érezd szívedben az örömöt, ami ebből a szeretetből fakad. Haladj lassan, mert abban mélyebb az öröm mindkettőtöknek. Ha eljön az ideje, érintsd meg, puszild meg, majd csókold meg.

2021. aug. 11. 00:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!