Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Hogy működik az 1. Randi...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy működik az 1. Randi lezajlása hosszú ismertség után?

Figyelt kérdés
Sziasztok, van egy lány akit már több mint egy éve ismerek, a legjobb barátom lett ez idő alatt (minden nap sokat beszélünk, csomószor találkoztunk) viszont tegnap vettem a bátorságot és elhívtam randizni, de pontosan én se tudom hogy kéne lezajlania a dolognak. Neki és nekem is életünk első randija lesz, viszont én úgy tudom, hogy a randi arról szól, hogy megismerjék egymást a felek, de már mindent tudunk egymásról. Szóval a kérdés az lenne hogy mivel lesz másabb a randi mint egy sima tali, mivel tehetném másabbá? És ha tudunk egymásról mindent mi legyen a téma? 16/F

2021. aug. 12. 11:15
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha jól kijöttök meg minden sinen van, a téma majd úgyis jön magától, csak ne stresszelj rá.
2021. aug. 12. 11:25
 2/12 anonim ***** válasza:
78%
A Te esetedben az eddigi találkozások és a mostani között szinte semmi különbség nincs. Sokszor találkoztatok, most is találkoztok. Mindegy minek nevezitek. Ha ennyi ismeretség után már nincs témád, akkor ne nem igen egy életre tervezed a kapcsolatot, mert a témának egy életen át fel-felbukkanónak kell lennie. Kezdj beszélgetést arról, ami éppen a szemed elé, vagy eszedbe jut: - milyen jó a madaraknak, milyen érdekesek a felhők, mit szól a rettenetes hőséghez, szereti-e a téli sportokat, fél-e a darazsaktól... (Ezek közül többet nevetségesnek tartasz, de fogalmam sincs arról, hogy mi mindenről beszélgettetek már).
2021. aug. 12. 11:25
 3/12 A kérdező kommentje:
Bocsi, lehet rosszul fogalmaztam, témánk biztosan lesz, inkább az a kérdésem, hogy tegyem "randisabbá" a hangulatot
2021. aug. 12. 11:38
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk úgy, hogy csinosan felöltöztök. Romantikus helyre mentek.
2021. aug. 12. 11:44
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Idáig nyilván nem úgy néztétek egymást, hogy mi szexi a másikban.

Mivel már eléggé jól ismeritek egymást, most beszélhettek arról is, hogy ki hogyan képzeli az együttlétet.

Fogd meg a kezét, sétáljatok. Valószínűleg ilyen se volt még.

És búcsúzóul megcsókolhatod, ha ő is így szeretné.

2021. aug. 12. 12:22
 6/12 anonim ***** válasza:
89%

Hol laksz???

Hiába javaslom Neked a budapesti libegőt, ah Ószentgöröngyösön laksz!!!

Menj a közeli fürdőbe vele, vagy kilátóhoz (Tata - Turul szobor), vidd cirkuszba... Légy leleményes.

2021. aug. 12. 12:32
 7/12 anonim ***** válasza:
Csinálj mindent ugyanúgy, mint eddig ha mentetek valahova, de a végén kísérd haza, öleld át, mondd meg neki, hogy szereted, és csókod meg. (Vagy ha úgy hozza az alkalom akkor akár bármikor menet közben is.)
2021. aug. 12. 16:31
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is volt hasonló. Nem legjobb barát volt ugyan, de barát. Elmentünk egy kávézőbe, kicsit csinosabbak voltunk mint általában, meghívott a végén meg hazakísért. Volt ölelés, meg puszi. De amúgy ugyanúgy beszélgettünk mint eddig.
2021. aug. 13. 00:09
 9/12 A kérdező kommentje:
Köszönök minden segítséget, igazából kísértem már haza, ölelés mindig van.
2021. aug. 13. 11:15
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Akkor csókot neki!
2021. aug. 13. 11:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!