Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mennyi idő után mutattátok be a szerelmeteket a szüleiteknek / barataitoknak?
Hát nekem úgy volt, hogy az első két randi titokban történt :D nem tudtak róla anyuék... aztán második randitól járunk hivatalosan, rá pár napra elmeseltem anyunak, hogy van barátom. Persze mutattam neki képet, meséltem róla, kifaggatott mindenről :D
És szerintem rá 2 hétre már be is mutattam anyunak. Nálunk úgy történt, hogy eljött a barátom hozzánk, anyu főzött ebédet, ettünk egyet közösen, utána kaveztunk, beszélgettünk, társasoztunk... aztán kicsit ketten is töltöttünk időt a szobámban és kb ennyi volt, mert már ment is a vonata...
Mindenki izgult, de nem volt gáz. :) azért anyu pár kérdést feltett neki, de szinte már mindent tudott róla, annyira kifaggatott engem :D
Anyu egyébként kedveli őt, szerintem a barátom is anyut.
Szóval jól sikerült a bemutatás :)
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!