Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki kerlek segítsen? Mit jelent az ha azt irja egy fiú hogy stepson ?vagy hogy erti?nem a fordítása a lényeg azt mondta
Figyelt kérdés
Kis ideje osszebaratkoztunk es ezt irtanekem:,,Stepson🤭 marmint hogy half angol i van half angol ,, szóval nem értem valaki légyszi2021. jún. 25. 08:09
11/15 anonim válasza:
Úgy látom kettő darab 3/3-as is van a kommentelők között. :D
12/15 anonim válasza:
Szerintem az hogy van egy nevelt fia aki félig angol
13/15 anonim válasza:
Ilyen magyarsággal írt nekem anno egy mexikói aki megkérte egyből a kezem, persze tiltottam is egyből:D google translate lehet a dologban :P Ennek a mondatnak ugyanis se füle se farka. Talán nevelt fiú és az eredeti szüleiből az egyik angol a másik nem...
14/15 anonim válasza:
11-esnek:
Én csak poénkodtak a 7-essel igazából, mivel nem igazán értettem, hogy egy jelentést miért nem tud csak úgy megtenni, miért kell külön meg is jegyeznie. Bár amit lenyomott utána, amiatt külön megérte szerintem. :DD
15/15 anonim válasza:
14
Ugye nyuszkó?
Közönséges primitív tajtparaszt válasz ne maradjon. És naná, hogy megmondom, hogy egy ilyet jelenteni fogok, hadd örüljön mindenki előre, hogy ilyen válasz nem marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!