Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Hova lehetne esős időben...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hova lehetne esős időben elmenni randizni?

Figyelt kérdés
Jelenlegi vírushelyzetben? Sajnos lakás nem játszik jelenleg. Jól gondolom, hogy nagyon sehova?😥
2021. márc. 12. 03:06
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Csak online lehet akkor ha tudsz. Illetve a vírus miatt nem lehet jönni csak úgy.
2021. márc. 12. 05:36
 2/6 anonim ***** válasza:
89%

Lányként mondom, hogy engem nem érdekelne az eső, vannak vízálló cuccok. Csak annyit kérnék, hogy ne veszélyes helyre menjünk sétálni, nehogy elessünk.

Amúgy egy erdőbe elmenni ahol vannak fedett padok és ott meginni egy meleg teát, kávét szerintem nagyon romantikus (persze, lehet csak én vagyok ezzel így 😅)

2021. márc. 12. 06:53
 3/6 anonim ***** válasza:
89%
Az erdő jó ötlet, csak a tó túloldalán lévő házba ne menjetek be! 😀
2021. márc. 12. 07:57
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Kapualj, aluljáró. Budapesten kimondottan sok van, a legextrább a Blahamák. Amúgy meg veszel egy esernyőt. Na jó ötlet? Aláálltok ketten, srác viszi és oda mentek ahova akartok.
2021. márc. 12. 17:05
 5/6 anonim ***** válasza:
50%
Esőerdőbe
2021. márc. 13. 00:21
 6/6 A kérdező kommentje:

well.... A négyesnek egyébként igaza van🤔

Egyébként köszönöm a válaszokat🤗

2021. márc. 13. 06:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!