Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után illene elhívni randizni egy lányt? Mikor nem lenne még korai?
Kb 3 hete beszélgetek egy lánnyal Facebookon, egész jókat szoktunk beszélgetni bár elég keveset mert mindkettőnknek azért van dolgunk. De bekövetett instán, lájkolja a képeimet, szerinem nem az a típus hogy nem érdeklem. Mindketten nemrég voltunk túl egy szakításon, de ő először azt mondta hogy egyelőre nem szeretne kapcsolatot, viszont mostanában már azt mondta hogy teljesen túl tette magát az exén. Konkrétan még nem kérdeztem rá, hogy én bejövök-e neki illetve tőlem szeretne-e majd valamit.
Viszont nekem nagyon megtetszett és szeretném elhívni randizni. Szerintetek mikor lenne a legmegfelelőbb az idő, hogy ezt megtegyem? Vagy várjak még?
Te ismered valamennyire, te látod a válaszaiból, hogy vajon hogy viszonyul hozzád. Szerintem ha még nem volt hívás vagy videóchat, akkor előbb azt is meg lehetne próbálni! Viszont ha úgy érzed, szerintem 3 hét után már bőven el is hívhatod, mondjuk nem tudom, mennyit beszéltek. Úgy érzed, már ismered valamennyire, és nagyon vágysz rá, hogy élőben is találkozzatok? Ha igen, akkor hajrá!
(Egyébként a barátommal az első chatelésünktől számítva 5 nap után már találkoztunk is. Igaz, mi azt az 5 napot majdnem végig chateltük, mert nyár volt.)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!