Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Mennyi idő után illene elhívni...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő után illene elhívni randizni egy lányt? Mikor nem lenne még korai?

Figyelt kérdés

Kb 3 hete beszélgetek egy lánnyal Facebookon, egész jókat szoktunk beszélgetni bár elég keveset mert mindkettőnknek azért van dolgunk. De bekövetett instán, lájkolja a képeimet, szerinem nem az a típus hogy nem érdeklem. Mindketten nemrég voltunk túl egy szakításon, de ő először azt mondta hogy egyelőre nem szeretne kapcsolatot, viszont mostanában már azt mondta hogy teljesen túl tette magát az exén. Konkrétan még nem kérdeztem rá, hogy én bejövök-e neki illetve tőlem szeretne-e majd valamit.

Viszont nekem nagyon megtetszett és szeretném elhívni randizni. Szerintetek mikor lenne a legmegfelelőbb az idő, hogy ezt megtegyem? Vagy várjak még?

2021. febr. 21. 19:34
 1/5 anonim válasza:
100%
Szerintem ha úgy érzed meg van a közös témátok és tetszik neked akkor itt az idő egy jó kis randira. Az sem jó ha túl sokáig vársz a randival mert lehet azt fogja gondolni nem is tetszik neked. Szóval cselekedj. (Sok sikert!)
2021. febr. 21. 19:43
 2/5 A kérdező kommentje:
Sajnos nem tudom mikor lenne itt a megfelelő pillanat, ezért is kérdeztem rá, mert nagyon tanácstalan vagyok, és próbálnék a lehető legjobban időzíteni.
2021. febr. 21. 20:06
 3/5 anonim válasza:
Szerintem itt az ideje elhívnod.
2021. febr. 22. 14:32
 4/5 anonim ***** válasza:

Te ismered valamennyire, te látod a válaszaiból, hogy vajon hogy viszonyul hozzád. Szerintem ha még nem volt hívás vagy videóchat, akkor előbb azt is meg lehetne próbálni! Viszont ha úgy érzed, szerintem 3 hét után már bőven el is hívhatod, mondjuk nem tudom, mennyit beszéltek. Úgy érzed, már ismered valamennyire, és nagyon vágysz rá, hogy élőben is találkozzatok? Ha igen, akkor hajrá!

(Egyébként a barátommal az első chatelésünktől számítva 5 nap után már találkoztunk is. Igaz, mi azt az 5 napot majdnem végig chateltük, mert nyár volt.)

2021. febr. 22. 16:25
 5/5 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy ő épp érettségi előtt van, én meg már dolgozom, így olyan hű de sokat nem tudunk beszélgetni, van hogy csak pár sort reggel és délután/este.
2021. febr. 22. 19:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!