Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Megírnád a csajának hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megírnád a csajának hogy miközben ők összejöttek engem vitt még randizni?

Figyelt kérdés

Elméleti kérdés,magam részétől nem fogok semmit csinálni, mivel van párom egy ideje de szerintem nagyon viccesés szánalmas is egyben ez a szituáció:D

érdekelne mit tennétek

A szitu az, hogy szeptemberben még ismerkedtem egy sràccal, aki eleinte nagyon megnyerőnek tűnt,de aztán 2-3 tali után kibukott mennyire tárgyként kezeli a nőket, azt mondta állandóan majd főzzek neki, meghogy egyetemistaként a gólyalányokat arra használja hogy jegyzeteket adjon el nekik,sose hallgatott meg, jogot tanul de azt mondta simán benne lenne drogkereskedésben:Dd rengeteg ilyen gáz dolga volt,amit nem szeretnék még sorolni

Azon felül pedig totálisan semmibe vette amiket mondtam, pedig nem tartom magam butának, szimplán olyan beképzelt és nárcisztikus volt hogy a harmadik találkozó után mondtam hogy nekem most volt elegem ebből

Egyik barátom által láttam hogy azóta lett barátnője, a bökkenő csak az, hogy javában akkor jöttek össze,mikor még engem akart lefektetni, vitt randikra, és még javában nekem irogatott:DDD Én erről semmit se tudtam, de gondolom nem én lehettem az egyedüli akit hülyére vett

A srác huszonéves,a lány meg nem több 17nél, szóval elhiszem hogy a megnyerő külső mellé nem veszi észre milyen borzasztó a srác, és ezt a viselkedési is mutatja...sajnálom a lányt mert ha az elején ilyen volt, milyen lehet később...konkrétan ez is megcsalás.

Te ha ezt megtudnád,tájékoztatnád a csajt, vagy hagynád a fenébe a hazugságokkal teli kapcsolatot?

Mit gondoltok erről a magatartásról?

2021. febr. 27. 09:21
A kérdező szavazást indított:
Megírnám mert megérdemelné
Hagynám és nevetnék rajtuk
30 szavazat
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
47%
A srác viselkedése is gáz, de az is, hogy még most is azzal foglalkozol, mit csinßál, kivel van, söt a kapcsolatát is tönkre akarod tenni.
2021. febr. 27. 10:03
 2/19 A kérdező kommentje:
Jaj már, véletlen láttam meg, és írtam hogy elméleti kérdés :D Miért, te nem szörnyűlködnél el ha ezt megtudnád? Nem kell álszentkedni...
2021. febr. 27. 10:18
 3/19 anonim ***** válasza:
79%
Én fiúként azt javaslom, hogy mond el a csajnak, hogy milyen is a csávója igazából... A csajnak csak javítasz ezzel az életén
2021. febr. 27. 11:07
 4/19 A kérdező kommentje:
Kicsit még én is rosszul érzem magam, mert egyáltalán nem tudtam mi megy a hátam mögött, hiszen engem is átvert. Az már a jobbik oldal, hogy én már időben felismertem és kifaroltam belőle, innestől kezdve nem köpök bele más levesébe, de sajnálom a lányt
2021. febr. 27. 11:12
 5/19 Thispain ***** válasza:
86%
Én a lány érdekében beleköpnék a helyedben.
2021. febr. 27. 11:16
 6/19 anonim ***** válasza:
26%

Tegyük fel, hogy megírod a lánynak.

És utána? Hogy magyarázod el a párodnak, hogy beleköptél egy kapcsolatba, ami már kb. 5 hónapja tart?

Szerinted az hogy jönne le az ismerőseidnek, ha egy majdnem féléves kapcsolatnál írsz egy lánynak, hogy a barátja téged is elhívott, amikor ismerkedős fázisban voltak, és fröcsögsz róla mindenfélét? Nekem az jönne le, hogy baromira féltékeny vagy, és kavarod a sz..t, mert azzal a lánnyal sokkal tovább jutott a srác, mint veled.

Én elhiszem, hogy téged csak elméleti szinten érdekel a kérdés, csak furcsa, hogy annyira azért mégis piszkálja a csőröd, hogy még GYK-ra is kiírod és meg is szavaztatod.

Ne hari, de tökre úgy tűnik, hogy féltékeny vagy. És ezen a sok röhögős szmájli sem segít...

2021. febr. 27. 11:23
 7/19 anonim ***** válasza:
35%
jealous
2021. febr. 27. 11:37
 8/19 anonim ***** válasza:
80%
17 éves szerelmes, esélyed nem lenne józan érvekkel meggyőzni. Nem hiszem, hogy egy gimis annyira átlátna egy ilyen nárcisztikus személyen és tényleg csak azt hinné, hogy féltékeny vagy. Majd a saját kárán tanul, biztos izgi neki az egyetemista pasi momentán.
2021. febr. 27. 11:45
 9/19 A kérdező kommentje:

És mégis miért lennék féltékeny ha én adtam ki az útját? :D én mondtam azt hogy köszi nem kérek belőled többet

az cseszi a csőröm kedves #6-os hogy ilyen szutyok emberek vannak! És hogy másokkal ezt csinálják

Nem tűnt fel hogy azt is leírtam hogy az érdekel hogy ti mit tennétek? Mert ahelyett hogy okoskodnál, ez az oldal pont a kérdezésre való

2021. febr. 27. 11:54
 10/19 A kérdező kommentje:
Köszi #8 szerintem is.
2021. febr. 27. 11:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!