Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Megírnád a csajának hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megírnád a csajának hogy miközben ők összejöttek engem vitt még randizni?

Figyelt kérdés

Elméleti kérdés,magam részétől nem fogok semmit csinálni, mivel van párom egy ideje de szerintem nagyon viccesés szánalmas is egyben ez a szituáció:D

érdekelne mit tennétek

A szitu az, hogy szeptemberben még ismerkedtem egy sràccal, aki eleinte nagyon megnyerőnek tűnt,de aztán 2-3 tali után kibukott mennyire tárgyként kezeli a nőket, azt mondta állandóan majd főzzek neki, meghogy egyetemistaként a gólyalányokat arra használja hogy jegyzeteket adjon el nekik,sose hallgatott meg, jogot tanul de azt mondta simán benne lenne drogkereskedésben:Dd rengeteg ilyen gáz dolga volt,amit nem szeretnék még sorolni

Azon felül pedig totálisan semmibe vette amiket mondtam, pedig nem tartom magam butának, szimplán olyan beképzelt és nárcisztikus volt hogy a harmadik találkozó után mondtam hogy nekem most volt elegem ebből

Egyik barátom által láttam hogy azóta lett barátnője, a bökkenő csak az, hogy javában akkor jöttek össze,mikor még engem akart lefektetni, vitt randikra, és még javában nekem irogatott:DDD Én erről semmit se tudtam, de gondolom nem én lehettem az egyedüli akit hülyére vett

A srác huszonéves,a lány meg nem több 17nél, szóval elhiszem hogy a megnyerő külső mellé nem veszi észre milyen borzasztó a srác, és ezt a viselkedési is mutatja...sajnálom a lányt mert ha az elején ilyen volt, milyen lehet később...konkrétan ez is megcsalás.

Te ha ezt megtudnád,tájékoztatnád a csajt, vagy hagynád a fenébe a hazugságokkal teli kapcsolatot?

Mit gondoltok erről a magatartásról?

2021. febr. 27. 09:21
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
19%
most vallottad be hogy "izgi" most akkor hogy van? xd
2021. febr. 27. 12:03
 12/19 A kérdező kommentje:

Nemcsak randi volt, hanem csók is meg meg akart fektetni. Miközben ő mással összejött. Na és te ezt hogy magyarázod??

De mindegy, szerintem aki elolvasta amit írtam érti mire voltam kíváncsi, és hogy miért foglalkoztam vele

2021. febr. 27. 12:03
 13/19 anonim ***** válasza:
16%

Hát azért érdekes... "...miközben ő mással összejött" Hm... akkor végülis ki lépett ki előbb a kapcsolatotokból? :) Én ezt úgy magyaráznám, hogy elhívott randizni, aztán rájött, hogy nem te vagy az igazi, és tovább keresgélt.

Találkoztatok párszor, de nem feküdtetek le egymással, miközben ő megismert valakit, akivel viszont azóta is együtt vannak. Szerintem te ezen nem tudsz tovább lépni, és nem azon, hogy a szegény másik lány mit szenvedhet mellette... ja, nyilván azért vannak együtt hónapok óta, mert annyira rossz :)

Szerinted talán írni kéne a lánynak. Miért? A lánynak nincsenek barátai, családja, osztálytársai, ismerősei, csakis te szólhatsz neki, hogy a párja borzalmas? Mégha a srác tényleg annyira rossz is, ahogy lefestetted, akkor is csak kettejükre tartozik a kapcsolatuk, másra nem igazán - de rád biztosan nem.

Hagyd békén őket! Inkább foglalkozz a saját kapcsolatoddal - mondjuk a reakcióid alapján, lenne is min dolgozni...

2021. febr. 27. 12:32
 14/19 A kérdező kommentje:

De amugy miert nem tudod felfogni amit az ember ir? Osszejossz valakivel es te is kozben masnak irogatsz es smarolsz vele mikozben baratnod lett? Teljesen mindegy mert en mondtam neki hogy reszemrol nem ok, csak kozben neki mar baratnoje volt.Nem erted ennek a lenyeget utolso? Megkene tanulni olvasni!

Tudod ezt hogy hivjak? Megcsalas

2021. febr. 27. 12:38
 15/19 anonim ***** válasza:
16%

Én tudok olvasni, ne aggódj :)

Neked viszont még mindig fáj, hogy neki közben volt valaki más is.

Tudod, ezt hogy hívják? Féltékenység.

Ha nem lennél féltékeny, és a mostani barátodat szeretnéd, akkor nem érdekelne az a másik srác. Se a barátnője. Csak röhögnél egyet, ha szerinted oly' szánalmasak, és nem állnál neki terveket szőni a barátnő lelkibékéjének megmentésére...

2021. febr. 27. 12:48
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Mit foglalkozol vele?

Ő problémájuk, nem a tied. Ha a csaj hisz neki, hát tegye.

Nem szólhatsz bele, semmi közöd hozzá. Nem teszel jót azzal senkinek ha elárulod a csajnak. Majd rájön, vagy nem.

Ne szólj bele mások életébe.

Te most csalódtál, és ez rosszul esik neked. Engedd el. Hány és hány embert csapnak be, csalnak meg. Ez van, a srác egy köcsög, ennyi.

2021. febr. 27. 13:30
 17/19 anonim ***** válasza:

Nekem volt ilyen takony pasim gimiben, szerintem engem sem lehetett volna meggyőzni, akkor még túlságosan jóhiszemű voltam és felnéztem a barátomra, pedig amúgy egy tahó volt, olyasmi stílusa volt, mint akiről te írsz.

Valószínűleg azért is jött össze velem, mert én nem mondtam, hogy bunkó és az elején nem éreztem, hogy nem oké, ahogy a nőkről beszél és tökéletes alapanyag voltam, hogy manipulálhasson. Aztán kinőttem ezt és elegem lett belőle, azt is megbántam, hogy esélyt adtam neki. Négy évvel volt idősebb nálam, gondolom a vele egykorúak tudták, hogy gáz és azért nem jöttek össze vele, a te esetedben is szerintem ilyesmi lehetett a forgatókönyv. Lehet ideálisabb lenne neki egy korabeli barátnő, de az nem elég naiv, hogy bevegye a gyomra ezt a viselkedést.

Tapasztalatlan kis tizenéves jóhiszemű lánykát könnyebben átvágja és magába bolondítja. Szerintem se szólj a csajnak, tuti nem fog csinálni semmit, majd rájön magától.

2021. febr. 27. 13:49
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Én elengedném
2021. febr. 27. 13:57
 19/19 anonim ***** válasza:

Fiúként írok.

Ha egy csaj összejön egy palival és nem tudok róla randizok vele stb, de utólag kiderül ez csak egy dolgon múlik. Ha nem ismerem a srácot nem mondom el neki mert nem fogok senkit beköpni még ha megérdemli sem, nem az én dolgom hogy ítélkezzek felette. De ha mondjuk egy barátommal jön össze akkor tájékoztatnám okvetlenül és haladéktalanul. Dont try to change my mind.

18/F

2021. márc. 2. 01:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!