Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szó szerint hogy mondtátok el a szüleiteknek, hogy összejöttetek valakivel?
Mondtam anyumnak, hogy beszélnünk kell, és csak kimondtam, hogy van barátom, és, hogy lenne e kedve megismerni.
Nem szabad ráfeszülni.
Én kis városban élek és mondtam egyszer anyának, hogy egy buliban láttam egy pasit aki szimpatikus volt, de nem volt alkalmunk sokáig beszélgetni. Gondoltam ismeri legalább a szüleit, ismétlem: kis város.
Aztán mikor felvettük a kapcsolatot a sráccal, akkor még fiatalon 'elkéreszkedtem' randira. Igazából csak szóltam, hogy randira hívott és akkor ma odaleszek.
Így valahogy természetes volt itthon, hogy ismerkedek valakivel, aztán egy idő után mondtam, hogy na akkor áthívnám és bemutatnám.
Tudott arról, hogy találkoztam a sráccal néhányszor már, meg meséltem is róla picit, hogy ne aggódjon, nem leszek elrabolva.
Aztán amikor már összejöttünk, megemlítettem anyának, hogy "ma átjön X. Y. Ja, meg amúgy együtt vagyunk". :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!