Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El hívtak randizni! Mit csináljak? HELPPPPP
Nyáron ott aludtam a barátnőmnél 1 hétig, minden nap sétáltunk a mamájához és én csak most tudtam meg hogy 2 srác nézett minket minden nap.
Az egyik srác a barátnőm osztálytarsa, így meg tudta kérdezni tőle hogy ki volt az a lány akivel minden nap sétált, a barim azt mondta a legjobb barátnője, aztán a srác mondta hogy gyönyörű vagyok.
És most a barátnőmnek köszönhetően a fiú meg talált engem, elmondta hogy már régóta szerelmes belém, aztán pedig át hívott magához filmezni.
Én pedig még sosem voltam randin.
Mit kell csinálni?
Hogy kell fel öltözni?
Mit mondjak majd neki?
Az ilyeneket írjátok le nekem legyszi
filmezni = dugni
szerelmes beléd = dugni akar (nem is ismer, így max. felállt neki)
Azért nem így kellene elkezdeni ezt.
Fel ne menj egy vadidegenhez!
Nyilvános helyen találkozzatok. Nem gyanús neked, hogy nem is ismer, de szerelmes beléd?
Egyetértek az előttem szólókkal: első randin át ne menj hozzá "filmet nézni"!
Tizenévesen még sokan összetévesztik a szerelmet a puszta vonzalommal, ami nem is baj még ebben a korban, de neked, lányként, mindig gyanakodnod kell, ha egy fiú hirtelen, főleg ismeretlenül egyszercsak "beléd szeret".
Ha már többet tudsz róla, és kiderül, hogy normális, akkor majd filmezhettek kettesben.
Első randira pedig, csinosan öltözz fel, de ne kihívóan! Ne tegyél ki mindent a kirakatba ;)
Ha mesél valamit magáról, figyelj oda, és kérdezz rá, mit szeret, milyen dolgok érdeklik. Ha ő kérdez rólad, próbálj meg egész mondatokban válaszolni. Ha csak egy-egy szót böksz oda, az megöli a beszélgetést. Nyugi, menni fog ;)
Egyetértek az előttem szólókkal, óvatosságra intenélek.
Gondolom 16 év alatt vagy még...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!