Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » El hívtak randizni! Mit...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El hívtak randizni! Mit csináljak? HELPPPPP

Figyelt kérdés

Nyáron ott aludtam a barátnőmnél 1 hétig, minden nap sétáltunk a mamájához és én csak most tudtam meg hogy 2 srác nézett minket minden nap.

Az egyik srác a barátnőm osztálytarsa, így meg tudta kérdezni tőle hogy ki volt az a lány akivel minden nap sétált, a barim azt mondta a legjobb barátnője, aztán a srác mondta hogy gyönyörű vagyok.

És most a barátnőmnek köszönhetően a fiú meg talált engem, elmondta hogy már régóta szerelmes belém, aztán pedig át hívott magához filmezni.

Én pedig még sosem voltam randin.

Mit kell csinálni?

Hogy kell fel öltözni?

Mit mondjak majd neki?

Az ilyeneket írjátok le nekem legyszi

2020. dec. 26. 09:34
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
97%
Először is legyen gyanús, hogy semmit nem tud rólad de szerelmes beléd. Valamint első randin filmezni akár kettesben. Ezeket gondold végig, utána jöhet a többi...
2020. dec. 26. 09:42
 2/24 anonim ***** válasza:
100%
Fel ne menjél hozzá! Szigorúan csak nyilvános helyen legyetek, ahol vannak más emberek is! Ez fontos, sajnos nem mindenki jóindulatú. A párom is bántották már így és alig tudott elmenekülni, ott nincs segítség. Nyilvános helyen van, onnan könnyebb elmenekülni, ha valami nem stimmel.
2020. dec. 26. 09:53
 3/24 anonim ***** válasza:
100%

filmezni = dugni

szerelmes beléd = dugni akar (nem is ismer, így max. felállt neki)

Azért nem így kellene elkezdeni ezt.

2020. dec. 26. 10:15
 4/24 anonim ***** válasza:
100%
Ne hatódj meg azon, hogy azt mondta, gyönyörű vagy. Biztos vagyok benne, hogy az vagy, de attól, hogy vki ezt közli, még nem jár neki automatikusan a szex!
2020. dec. 26. 10:15
 5/24 anonim ***** válasza:
100%

Fel ne menj egy vadidegenhez!

Nyilvános helyen találkozzatok. Nem gyanús neked, hogy nem is ismer, de szerelmes beléd?

2020. dec. 26. 10:16
 6/24 anonim ***** válasza:
91%
Egyetértek az előzőekkel. Inkább mondd neki (feltéve ha te is szeretnéd), ha meg akar ismerni, menjetek el inkább sétálni és beszélgessetek. Ha komolyan gondolja, benne van, ha meg csak dugni akar, akkor nem fog tetszeni neki. Ha csak le akar feküdni veled, akkor kerüld őt el, mert nem magadért fog szeretni.
2020. dec. 26. 10:22
 7/24 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek az előttem szólókkal: első randin át ne menj hozzá "filmet nézni"!

Tizenévesen még sokan összetévesztik a szerelmet a puszta vonzalommal, ami nem is baj még ebben a korban, de neked, lányként, mindig gyanakodnod kell, ha egy fiú hirtelen, főleg ismeretlenül egyszercsak "beléd szeret".

Ha már többet tudsz róla, és kiderül, hogy normális, akkor majd filmezhettek kettesben.

Első randira pedig, csinosan öltözz fel, de ne kihívóan! Ne tegyél ki mindent a kirakatba ;)

Ha mesél valamit magáról, figyelj oda, és kérdezz rá, mit szeret, milyen dolgok érdeklik. Ha ő kérdez rólad, próbálj meg egész mondatokban válaszolni. Ha csak egy-egy szót böksz oda, az megöli a beszélgetést. Nyugi, menni fog ;)

2020. dec. 26. 10:39
 8/24 anonim ***** válasza:
93%
Hát filmezni elsőre úgy hogy nem is beszéltetek csak ő stalkolt téged mikor ott voltatok.. menjetek sétálni, még az idő is jó hozzá, telefonáljatok, chateljetek... ne rohant sehova ha csak nem az a cél hogy egy kvázi vadidegen minél hamarabb átmenjen rajtad. Ha tényleg olyan szerelmes, örömmel önként megy át ezeken a fázisokon
2020. dec. 26. 10:52
 9/24 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek az előttem szólókkal, óvatosságra intenélek.

Gondolom 16 év alatt vagy még...

2020. dec. 26. 11:39
 10/24 A kérdező kommentje:
Meg beszéltük hogy valamelyik nap eljon ebbe a városba, én pedig megmutatom neki az egészet(btw más városban lakik)
2020. dec. 26. 12:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!