Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El hívtak randizni! Mit csináljak? HELPPPPP
Nyáron ott aludtam a barátnőmnél 1 hétig, minden nap sétáltunk a mamájához és én csak most tudtam meg hogy 2 srác nézett minket minden nap.
Az egyik srác a barátnőm osztálytarsa, így meg tudta kérdezni tőle hogy ki volt az a lány akivel minden nap sétált, a barim azt mondta a legjobb barátnője, aztán a srác mondta hogy gyönyörű vagyok.
És most a barátnőmnek köszönhetően a fiú meg talált engem, elmondta hogy már régóta szerelmes belém, aztán pedig át hívott magához filmezni.
Én pedig még sosem voltam randin.
Mit kell csinálni?
Hogy kell fel öltözni?
Mit mondjak majd neki?
Az ilyeneket írjátok le nekem legyszi
Kiderült, hogy mások a céljaitok. Tök jó, hogy ez az elején kiderült. Még akkor is, ha esetleg most fáj. Elmúlik. Fel a fejjel!
Próbált kezdeményezni valamilyen formában? Csók vagy ilyesmi? Vagy arra számított, hogy rögtön szobára viszed?
#22 vagyok. Volt valami előzménye a csóknak? Pl. beszélgetés hosszú órákon át, kézen fogva sétálás, átkarolta a derekad, megsimogatott valahol (arcod, nyakad, térded...), vagy rögtön rád akart cuppanni? Mondjuk ez még nem botrányos, bár tényleg gyors és rámenős, de amit utána mondott, az tényleg kijózanító.
Biztos, hogy tetszettél neki, hiszen utazott érted, ha jól értettem, de azért ez nagyon messze volt a szerelemtől. Úgy értem, lehetett volna szerelem első látásra, ahogy megpróbálta beállítani a barátnődön keresztül, de nem az volt. Megtetszettél neki, de várni rád, időt tölteni a megismeréseddel nem nagyon akart.
Mennyi ideig tartott az egész randi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!