Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El hívtak randizni! Mit csináljak? HELPPPPP
Nyáron ott aludtam a barátnőmnél 1 hétig, minden nap sétáltunk a mamájához és én csak most tudtam meg hogy 2 srác nézett minket minden nap.
Az egyik srác a barátnőm osztálytarsa, így meg tudta kérdezni tőle hogy ki volt az a lány akivel minden nap sétált, a barim azt mondta a legjobb barátnője, aztán a srác mondta hogy gyönyörű vagyok.
És most a barátnőmnek köszönhetően a fiú meg talált engem, elmondta hogy már régóta szerelmes belém, aztán pedig át hívott magához filmezni.
Én pedig még sosem voltam randin.
Mit kell csinálni?
Hogy kell fel öltözni?
Mit mondjak majd neki?
Az ilyeneket írjátok le nekem legyszi
Nyugi! A fél ország neked drukkol. ;-))
Majd írd meg, hogy sikerült!
De. Jó volt ez így. Most már tudod, mi a helyzet vele. Jobb, mint ha fűzött, hülyített volna egy darabig, és amikor már esetleg érzel is valamit, akkor hagyott volna ott. Vagy amikor már még tovább mentél.
Ne sajnáld. A következő majd jó lesz! Vagy az azutáni...
Tudom, hogy most nem vigasztal, de az ilyen öntelt majmoktól jobb minél távolabb.
Sokkal értelmesebbnek tűnsz annál, minthogy leparkolj egy efféle nagyképű idióta mellett.
Ne ebből indulj ki, ha legközelebb randira hívnak, mert nem minden fiú tuskó. Lesz olyan, akire érdemes lesz időt szánni :)
És fel a fejjel, másnak is volt már rossz randija, megesik az ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!