Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hívjam el randizni és mit csináljak a randin?
Van egy lány akivel kicsi korunk óta ismerjük egymást, mert a szüleink régi barátok. Egy ideig osztálytársak voltunk, aztán sokáig nem nagyon tartottuk a kapcsolatot, viszont mostanság előfordultak közös programok, nyaralások és időnként facebookon is beszélünk. Nem találkozunk napi szinten, de amikor igen akkor mindig nagyon jókat beszélgetünk, sok a közös téma és eléggé egy srófra jár az agyunk. Az utóbbi hónapokban jöttem rá, hogy nekem tetszik és szívesen elhívnám randizni vagy ilyesmi. Nekem még nem volt barátnőm, szóval nem vagyok otthon a témában. Nem mondanám magamat kifejezetten gátlásosnak, csak egyszerűen nincs tapasztalatom ilyen téren.
Nem is az okoz problémát, hogy elhívjam, az nem áll semmiből. Mivel már régóta ismerjük egymást és sokat is beszélgetünk attól nem tartok, hogy beállna a kínos csend, lenne beszédtémánk. Két problémám van: az egyik, hogy nem vagyok benne biztos, hogy ő benne lenne-e egy párkapcsolatban, mert nem adott erre utaló, számomra egyértelmű jelet (bár róla el tudom képzelni, hogy csak szégyellős). A másik, hogy ha igen mond a randira, hogyan lépjek át a következő szintre. Mit csináljak konkrétan, hogy ne ez is csak olyan legyen, mint a többi program, amikor beszélgetünk. Minden kezdet nehéz...
Előre is köszönöm a válaszokat :)
17/F
Hívd el egy filmre.
Aztán szépen mozdulj rá (vállfogdodsás, kézmegfogás, csók, stb.) persze nem biztos hogy eljutsz mindennek a végére az elsőn de beválhat.
Ami még fontos h kettesben legyetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!