Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy hívjam el a lányt randizni/beszélgetni, ha azt mondja hogy fél attól hogy találkozzunk?
Neki is tetszek, és ő is nekem.
De az a baj, hogy chaten nagyon sokat beszélünk és személyesen pedig minden nap találkozunk, de csak köszönünk egymásnak.
Nem akar velem beszélgetni, mivel azt hiszi hogyha kettesben lennénk akkor megcsókolnám /ami persze nem az első alkalomkor de megtörténne/.
Nem tudom hogy oldhatnám fel ezt a félelmet nála.
Erre kérnék tippeket mindkét oldalról.
Ő 16 én 17.
Az igaz hogy zárkózott, de az a baj hogy enis az vagyok, így nem tudom hogy kellene közeledni felé.
És magamat elég önbizalomhianyosnak tartom, főleg emiatt hogy ő lenne az első.
A legviccesebb az egészben, hogy annyi a dolgod,hogy beszélgetsz vele sokat viccelődsz vele meg mindenféle ökörség.
Igazából az emberek félelme sokszor alaptalan próbáld meg győzni hogy te nem vagy rossz vagy nem tudom lényeg, hogy próbáld felvidítani és elérni hogy bízzon benned.
Ajánlom ha találkoztok vidd magaddal egy barátodat és nem lesz ideges míg megszokja a társaságod utána kettesben találkoztok valahol persze ő nem fogja tudni hogy nem megy más és akkor bizonyítod be neki, hogy nem kell tőled félnie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!