Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm hazajött a nyaralásból és elkezdtünk msn-en beszélgetni és mondtam neki h találkozzunk stb., de egyelőre nem tud. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
De elkezdte mondani h nem tudunk mert h otthon festenek meg ilyenek és segítenie kell az anyjának és miután vége van megy le a mamájához és azt mondta mult héten ha hazajön találkozunk (ez lenne az a hét) és most meg azt mondja h megint 1-2 hét... ány hétig várjak? nem szeretném hogy elveszitsem mert nem találkozunk !!!2008. aug. 7. 16:43
1/10 anonim válasza:
Hát ha ő nem ér rá akkor ne aggodj lehet tényleg segíteni kell várd meg vagy kérdezz rá h semmi ideje se lenne rád????1óra esetleg mondd meg neki h nem akarod elveszíteni:)
2/10 A kérdező kommentje:
15 évesek vagyunk amugy
2008. aug. 7. 16:53
3/10 A kérdező kommentje:
megkérdeztem és nem tudunk találkozni még 10 percet se mert nem ér rá :S
most mit csináljak? már együtt vagyunk 2-3 hete de még odáig nem jutottam el hogy legalább megöleljem és azt állitja hogy szeret...
Teljesen ki vagyok és azon gondolkozok hogy szakitok, hogy látnád jónak???
köszi a válaszokat mindenkinek
2008. aug. 7. 18:09
4/10 anonim válasza:
nem szeret(bocsi) de ha annyira szeretne akkor minden percét veled töltené...
5/10 anonim válasza:
Hát figyelj ne borulj ki szerintem miatta.!!!!
6/10 anonim válasza:
Felesleges foglakoznod vele...tényleg nem szeret 2hét alatt valakibe bele szeretni...á az nem így néz ki szakíts vele hagyd ott mert ez így nem éri meg ha szeretne tényyleg minden percét veled töltené.1 válaszoló
7/10 anonim válasza:
Nem teljessen értek egyet az elöttem szólókkal , bár van valami abban amit mondanak!! Monjuk egy 15 éves lánynak egyenlőre még a szülei parancsolnak, és lehet hogy emiatt nem tud találkozni veled!Szerintem semmiképp se szakíts vele egyszerűen lepd meg hogy elmész hozzá vagy ajánld fel hogy elmész segíteni neki meg a szüleinek csak azért hogy ha máshogy nem is de legalább akkor és ott "együtt" lehessetek!!! Remélem segítettem!!
8/10 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönök mindent! tényleg segitettetek... köszönöm
2008. aug. 7. 21:50
9/10 anonim válasza:
én sem értek egyet. 15 éves vagyok odáig vagyok a barátomért és ha a szüleim azt mondják NEM akkor sajnos nem találkozhaunk! lehet h ez nála is így van!
10/10 anonim válasza:
Viszont ha 10 perc ideje sincs, akkor hogy tudtok allandoan MSN-en beszelgetni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!