Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Első pár alakalommal mit...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első pár alakalommal mit érdemes csinálni, miről érdemes beszélgetni?

Figyelt kérdés

Nem igazán ismerem a csajt, bár én nyitott vagyok felé, azt mondta, hogy találkozhatunk.

Első pár alakommal miről kérdezzem, miről beszéljünk? Nem akarom elvinni semmi extra helyre, inkább dumálgatni szeretnék vele, egyáltalán megismerni.

Lányok, ti esetleg mit gondoltok erről?

18/F

2015. nov. 3. 20:31
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem vidd el egy étterembe, cukrászdába vagy kávézóba és beszélgessetek ott:) nekem például tetszene :D
2015. nov. 3. 20:52
 2/2 Tündii01 válasza:
Szerintem étterembe ne vidd. De a kávézó jo ötlet vagy menjetek el sétálni :) hat kérdezd a hobbijárol, sportol-e, mi érdekli, milyen zenéket/ filmeket szeret, szokott e bulizni, kerdezheted a sulirol is, családjáról stb :) igazából ezt te tudod mire vagy kiváncsi
2015. nov. 3. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!