Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt egy fiú aki 2 év után szakított a barátnőjével aztán elkezdtünk chaten beszélgetni "elhívtam" randira, csapda volt ott volt pár ismerősöm és kiröhögtük, de most nagyon tetszik! Hogyan érjem el hogy találkozzunk megint? 16/l
Már azóta megtetszett de szóba se áll velem :((
Aránylag hozzám képest jobb fiú is volt és csodálkoztam hogy eljött, ovi óta ismerjük egymást! Tudom hogy már kiírtam de tényleg fontos!!
Amikor kiröhögtük egy haverom elé ugrott a fiú meg arcon csapta aztán elsétált tehát nem bántottuK!
Viszont nagyon szeretnék vele lennI!
Mit tegyek?!
16/l-17/f (most lett 1 hete annyi)
Ha csak egy kicsi tartas (nagyon-nagyon kicsi eleg) is van benne egyszeruen kizart, hogy legyen valami, meg akkor is ha tetszel/tetszettel neki.
A nyakamat ra hogy egy eletre meggyulolt, es csak remelheted, hogy nem bosszuallo tipus.
A tetteinknek következményei vannak, számolni kell velük.
Ha egy utolsó f...szfejként viselkedsz valakivel, akkor meg is érdemled, hogy emberszámba se vegyen.
Ennyi, tanulj az esetből, és legyél jobb ember. A srácot meg hagyd békén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!