Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy fiu de sajnos nagyon beteg. Mitcsináljak?
Én nemigen tudnék összejönni egy ilyen beteg emberrel, tudom nem szép dolog, de hát na, kövezzetek meg...
De ettől független, hogy én ilyen vagyok, ha neked ez nem probléma, akkor hajrá, sok sikert!
Tedd boldoggá! :)
Nekem sincs sok időm azt mondták az orvosok 1-2 év..de azért szivat még a sors a nőkkel..
Ha szeretitek egymást nincs akadáj :)
Mi az, hogy tedd boldoggá? Ti gondolkodtok, mielőtt írtok? Az nem számít, hogy amikor a fiú netán meghal, akkor a lány itt marad egyedül?
Ne haragudj, de én semmi értelmét nem látom ennek, ha valóban menthetetlen a fiú. Nagyon szép dolog, hogy törődni szeretnél vele és téged nem gátolna a betegsége, de ez egy halálos betegség, ergo teljesen biztos, hogy hamarosan elveszítenéd. El tudnád ezt viselni?
Ha te is akarod, akkor teljesítsd be a dolgot, de ha a sajnálat a fő ok, akkor szerintem ne.
De amúgy ez túl komoly kérdés ahhoz, hogy az itteni válaszok befolyásoljanak.
Ezt a választ bizony egyedül kell megszülnöd. Remélem minden rendben alakul majd, sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!