Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » A barátnőmmel egy ideje már...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőmmel egy ideje már együtt vagyunk. Már rengetegszer próbáltam hívni, az is igaz hogy nem randizni csak egy kicsit sétálni kezdésnek de soha nem akar velem eljönni, legalábbis mindig azt mondja hogy nem ér rá.Mit csináljak?

Figyelt kérdés
2021. febr. 3. 15:58
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szakíts vele, ha nem szán rád időt valószínűleg nem is szeret, kétlem, hogy soha nem ér rá, nem tud időt szánni a párjára. Persze ennél több információ szükséges. Mióta nem szeretne veled találkozni? Mennyire szoktatok veszekedni, hogyan reagál rá? stb.
2021. febr. 3. 16:07
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Mit értesz azon, hogy együtt vagytok, ha utána meg olyanokat írsz, hogy nem vagytok együtt?
2021. febr. 3. 17:16
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ez nem tűnik együtt létnek, ha soha nem ér rád.
2021. febr. 3. 18:22
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Biztos hogy együtt vagytok?:D
2021. febr. 3. 19:00
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Várj, ő is tud arról, hogy egy pár vagytok?
2021. febr. 3. 19:25
 6/6 A kérdező kommentje:
Nem, mindig azt írja hogy szeret, együtt vagyunk, meg minden de már hétszer is lemondta a talit. Szerintem többször nem is próbálkozom. Köszöntem a válaszaitokat.❤️❤️
2021. febr. 7. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!