Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Mi a véleményetek erről a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek erről a jelenségről?

Figyelt kérdés

Megpróbálom leírni amilyen érthetően csak tudom, de szerintem fel fogjátok ismerni, biztos mindenki találkozott már a jelenséggel. Arról van szó, hogy ugye mindig azt látjuk, halljuk, hogy egy fiú megy a lány után, (az esetek többségében) udvarol neki, nagyon tetszik neki stb. Itt a társadalom mindent a lány kezébe ad, ő fog dönteni, hogy tetszik-e neki a srác, vagy sem. Viszont előfordul, hogy fordul a dolog, és egy lánynak tetszik egy srác, akinek viszont a lány nem tetszik. A társadalom ezt meg valahogy nem bírja felfogni, hogy miért nem jön vele össze. Hiszen LÁNY vagy nem tudom hogyan akarják az emberek ezt kifejezni. Egyből azzal jönnek, hogy biztos homokos vagy, mert olyan NINCSEN hogy egy srác NE fogadjon el egy lányt. NEM LÉTEZIK, hogy NEM tetszik neki. HISZEN LÁNY.

És mindenki egyből sajnálni kezdi a lányt, ha a srác kioffolja, és világ szakadás van. Mindenki így: [link]

Ezzel biztos találkozott már mindenki. Volt benne részem, és bakker ezzel a társadalmi nyomással esküszöm, azt érik el, hogy még én érezzem bűnösnek magam. Miközben ha egy lány offol ki egy srácot, azzal aztán a világon senki nem csinál semmit.

"Hogy lehet, hogy nem fogadsz el egy lányt? Mégis hogy képzeled?" 18/F

U.I: Látszik ki kap több figyelmet.

2021. febr. 11. 12:19
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
#10 Azóta is várom :D nem csak nekik lehet igazuk. Tuti látta pedig. De ezt már kifejtettem a 9-es válaszomban.
2021. febr. 24. 10:11
 12/13 anonim ***** válasza:
44%
Gyűjti az érveket azóta is, csak nem megy neki
2021. febr. 24. 11:18
 13/13 A kérdező kommentje:
Mint mondtam, amikor kijavítják, vagy felelőssége lenne, valahogy mindegyik eltűnik.
2021. márc. 8. 10:12
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!