Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy srác akivel 3 hete talizgatunk és megkérdeztem,hogy ez az egész mikortol fog kapcsolatnak számítani és azt mondta,hogy ő nem szeretné elsietni ezt a dolgot... Ez azt jelenti,hogy ebböl mostanában nem lesz kapcsolat?:/
Figyelt kérdés
Azt mondta,hogy szeret és én is szeretem őt.Nekem ő lenne az első barátom,vele volt az első csókom és az első orálom is.Nagyon szeretem a társaságát így én nagyon szeretnék vele összejönni...Lehet,hogy ez igy elég gyerekesnek tünik:/2021. jan. 2. 09:05
21/27 A kérdező kommentje:
Tenyleg bemutatott a szuleinek,nem vedem a palit de nem tartottam lenyegesnek ezt💁🏻♀️
2021. jan. 2. 17:08
22/27 anonim válasza:
De az orált lényegesnek tartottad?! Okééé...
23/27 anonim válasza:
Fú, hát te tényleg vagy 13 lehetsz
24/27 anonim válasza:
Fura vagy kérdező. Mondhatnank hogy egy kis konnyűverű, könnyen kapható nőcske. Pont olyan kapcsolatban maradsz ezzel a pasival, amilyen volt a kapcsolat eleje.
25/27 anonim válasza:
De ha a fiú a szülei előtt barátnőjének nevezett,akkor az is vagy. Nem is kellett volna kérdezni a pasitól. Nem lényegtelen dolog. De úgy tűnik,neked igen. :c
26/27 anonim válasza:
#24 dehogy fura, csak buta és fiatal.
Ráadásul gondolom olyan válaszokat várt, amivel igazolják, hogy a srác akit pár nap után leszopott bele van zúgva fülig.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!