Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Van egy srác akivel 3 hete...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy srác akivel 3 hete talizgatunk és megkérdeztem,hogy ez az egész mikortol fog kapcsolatnak számítani és azt mondta,hogy ő nem szeretné elsietni ezt a dolgot... Ez azt jelenti,hogy ebböl mostanában nem lesz kapcsolat?:/

Figyelt kérdés
Azt mondta,hogy szeret és én is szeretem őt.Nekem ő lenne az első barátom,vele volt az első csókom és az első orálom is.Nagyon szeretem a társaságát így én nagyon szeretnék vele összejönni...Lehet,hogy ez igy elég gyerekesnek tünik:/
2021. jan. 2. 09:05
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%

Találkoztok rendszeresen, van csók, szex. Mit nem akar elsietni??? Ez már kapcsolat lenne normális esetben.

Ne legyél naiv, csak kell vki neki, aki időnként le...ja.

2021. jan. 2. 12:59
 12/27 anonim ***** válasza:
100%

Ha valakivel randizgatsz, és csináltatok pár dolgot, ami egy sima randiba nem fér bele, és azt mondja hogy szeret, egyértelmű,hogy szerelmes beléd. Ebből arra lehetne következtetni....

Viszont ezzel az elszólással, hogy ő nem akarja elsietni a dolgot, lebukott. Csajszi, te szereted ezt a srácot?!

Mert ő téged nem, max. azt, amit te nyujtasz neki, kényeztetést. Meg hogy ennyire nem veszed észre, hogy mi van...neki ez pont kapóra jön.

IGEN, EBBŐL BIZTOS NEM LESZ KAPCSOLAT. ha a fiún múlik. ha meg rajtad... mindenedet odaadnád neki :c

2021. jan. 2. 13:25
 13/27 anonim ***** válasza:
71%

Te jó hüpye vagy xd

Ha nem vagytok szerelnesek minek akarsz összejönni vele? 3 hete ismered, össze se jöttetek, te meg már le**optad. Jól kezdődik a kapcsolatotok.

2021. jan. 2. 14:13
 14/27 anonim válasza:
93%
Valaki nyugtasson meg, hogy ez kamukérdés!
2021. jan. 2. 16:10
 15/27 anonim ***** válasza:
84%
Bárcsak az lenne.
2021. jan. 2. 16:11
 16/27 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem sem áll szándékában összejönni veled, valószínűleg szimplán bír téged, tetszel neki. Meg nem mellesleg ugye simán leszoptad, melyik fiú akarna így kapcsolatot ha elkötődés nélkül megkap akármit. (Én a helyedben vagy folytatnám ezt a "kavargatást" néha egy kis "etyepetye" és ennyi, vagy pedig megbeszélném vele hogy mit is akarunk és ez alapján cselekednék.)
2021. jan. 2. 16:23
 17/27 A kérdező kommentje:
Ouh..Eddig ugyan ugy talizgattunk es csak egyszer szoptam le,bemutatott a szuleinek ugy,hogy a baratnoje vagyok es en is anyumnak ugy,hogy a baratom szoval nem egy seggfej a srac es lehet,hogy tenyleg szeret
2021. jan. 2. 16:38
 18/27 anonim ***** válasza:
51%
Gyors forfulat.
2021. jan. 2. 16:39
 19/27 anonim ***** válasza:
100%

Micsoda? Azt mondta hogy nem akarja elsietni, de már bemutatott a szüleinek a barátnőjeként?

Az elején semmi ilyesmit nem említettél, ezt csak most találtad ki hogy megvédd. Ha nem most találtad volna ki már az elején is leírtad volna. Ne nézz minket hülyének kérlek, ha te már az akarsz lenni.

2021. jan. 2. 16:43
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, ne kamuzz. Ha valóban igaz lenne, amit hozzátettél a sztorihoz, akkor a kérdésednél az orál helyett a szülőknek való bemutatást írtad volna...
2021. jan. 2. 17:00
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!