Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Hogyan érjem el, hogy egy fiú...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan érjem el, hogy egy fiú elhívjon valahová? (Többi lent)

Figyelt kérdés

Szóval...

Van egy fiú, aki egészen tetszik, és szeretném jobban megismerni. Úgy tűnik, hogy a srác se közömbös irántam, és igaz még csak kb. 2x látott (legutóbb olyan egy hete, de nem beszéltünk) elvileg szimpinek tart (ezt a baratnőmnek mondta). Igazából csak az a gond, hogy a srác a barátnőm osztálytársa, és ebben a tanévben már csak egyszer fognak osztályszinten találkozni! Esetleg bármi tipp, hogy mit tudna neki a barátnőm mondani ezzel kapcsolatban? (A barátnőm nagyon szívesen segít nekem, de ő sem tudja, hogy mit mondjon)

Ja, és közösségi oldalak kilőve, mivel nincs se instagramja, se facebookja a fiúnak.

2020. jún. 19. 19:15
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az sem gáz, ha te hívod el őt. A barátnődnek ha megvan az ő telefonszáma, akkor még fel is hívhatod és megkérdezheted tőle. Sok sikert!
2020. jún. 19. 20:35
 2/5 anonim válasza:
100%

Szerintem az is megoldás lehet, ha megkéred a barátnődet, hogy szervezzen nektek találkozót. Ha tényleg érdeklődik irántad a srác, biztosan belemegy ő is. Remélem sikerül megtalálnotok a megoldást.

:)

2020. jún. 20. 11:32
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem hívd el te, sok srác amúgy is jobban örül ha más kezdeményez
2020. jún. 28. 22:52
 4/5 anonim válasza:
100%
Velem is nagyon hasonló volt, ugyanígy a bnőm osztálytársa tetszett, és én is neki. Én ráírtam a fiúra, beszélgettünk, és a barátnőm bankettjén találkoztunk és élőbe beszéltünk. Azóta már meg is csókolt. Szóval írj rá, és akkor megbeszélhettek egy talit!
2020. júl. 8. 14:19
 5/5 anonim válasza:
100%
Jajj most látom hogy nincs közösségi oldala, ebben az esteben hívjatok fel egymást a bnőd kérje el a Telefon számát, a te nevedben, előző voltam
2020. júl. 8. 14:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!