Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan érjem el, hogy egy fiú elhívjon valahová? (Többi lent)
Szóval...
Van egy fiú, aki egészen tetszik, és szeretném jobban megismerni. Úgy tűnik, hogy a srác se közömbös irántam, és igaz még csak kb. 2x látott (legutóbb olyan egy hete, de nem beszéltünk) elvileg szimpinek tart (ezt a baratnőmnek mondta). Igazából csak az a gond, hogy a srác a barátnőm osztálytársa, és ebben a tanévben már csak egyszer fognak osztályszinten találkozni! Esetleg bármi tipp, hogy mit tudna neki a barátnőm mondani ezzel kapcsolatban? (A barátnőm nagyon szívesen segít nekem, de ő sem tudja, hogy mit mondjon)
Ja, és közösségi oldalak kilőve, mivel nincs se instagramja, se facebookja a fiúnak.
Szerintem az is megoldás lehet, ha megkéred a barátnődet, hogy szervezzen nektek találkozót. Ha tényleg érdeklődik irántad a srác, biztosan belemegy ő is. Remélem sikerül megtalálnotok a megoldást.
:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!