Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Ez miért van ? ( Bővebben lent )

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez miért van ? ( Bővebben lent )

Figyelt kérdés
Mindenki azt mondja hogy a férfiak szeretik a fiatalabb lányokat . Én sajnos ezt nem tapasztalom pedig nagyon keresek egy olyan férfit aki 20 éves vagy több és tényleg kapcsolatot szeretne nem csak egy numerát :( Sajnos a velem egykorúak többsége idióta , vagy kihasználna , vagy csak éretlenek . ( TISZTELET A KIVÉTELNEK ! ) Lehet bennem van a hiba és Én tartom magam túl érettnek ? 16L

2020. jún. 6. 00:24
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Nem hiba, pont hogy ez a normális, aki nem megy bele minden jött ment kapcsolatba.. hanem tényleg olyanba, ami érzelmen alapszik (na meg mondjuk nem 1 hét alatt tör ki)

19/F

2020. jún. 6. 00:53
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Én is ezt tapasztalom a saját korosztályokban a fiúknál (én is fiú vagyok) hogy nekik mindegy csak legyen valaki

A korombeli lányok kb 80%a elkezdett K****sodni és csak ez kell nekik

A 20% amiben te is vagy hogy kicsit gondolom visszahúzódóbb meg tényleg rendes az emberekkel nem kell nekik

Mondjuk én meg a fiúk közül vagyok kivétel mert én szeretem ha kicsit idősebb de nem sokkal (1, 2 max 3 évvel és nem is nagyon merem nekik elmondani) meg ha tényleg rendes

Mondjuk ez lehet azért van nálam mert hiába van egy testvérem (húgom) nagyrészt felnőttek között vagyok, az osztályomba 2 gyerek kivételével mindenki idősebb nálam és testileg ill. lelkileg is érettebb vagyok sokkal a koromnál

2020. jún. 6. 07:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!