Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez miért van ? ( Bővebben lent )
Nem hiba, pont hogy ez a normális, aki nem megy bele minden jött ment kapcsolatba.. hanem tényleg olyanba, ami érzelmen alapszik (na meg mondjuk nem 1 hét alatt tör ki)
19/F
Én is ezt tapasztalom a saját korosztályokban a fiúknál (én is fiú vagyok) hogy nekik mindegy csak legyen valaki
A korombeli lányok kb 80%a elkezdett K****sodni és csak ez kell nekik
A 20% amiben te is vagy hogy kicsit gondolom visszahúzódóbb meg tényleg rendes az emberekkel nem kell nekik
Mondjuk én meg a fiúk közül vagyok kivétel mert én szeretem ha kicsit idősebb de nem sokkal (1, 2 max 3 évvel és nem is nagyon merem nekik elmondani) meg ha tényleg rendes
Mondjuk ez lehet azért van nálam mert hiába van egy testvérem (húgom) nagyrészt felnőttek között vagyok, az osztályomba 2 gyerek kivételével mindenki idősebb nálam és testileg ill. lelkileg is érettebb vagyok sokkal a koromnál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!