Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találok olyan pasit mint (bővebben leírásban)?
Viktor Nikiforov persze nem arra gondolok hogy meleg az illető meg nem a külsőre hanem személyiségre (attól nem baj ha jól néz ki, mert szerintem nem igaz a mondás hogy a külső nem számít mert először mindenki azt nézi kivétel nélkül)
Vagy mint a My Candy Love-os Castiel.
Mielőtt támadnátok tudom hogy "gyász" kérdés, off-olók kérem kerüljenek.
16/l
Tévedsz, nem mindenki a külsőt nézi először.
A többség persze igen, ezért van ennyi szar kapcsolat.
2.: Tehát azt állítod, hogy mikor először találkozol valakivel aki az ellenkező nemből van és pl totál vállalhatatlan akkor az az első gondolatod, hogy akkor én most ráhajtok mert biztos tök szerethető? :D
Ne etess. Az, hogy mennyire megengedő az ember a külső kapcsán az egy dolog de, hogy totálisan ignorálja ELSŐ körben az ki van csukva.
26F
Drága. Minden jóindulattal...lépj be a valóságba és szakadj ki a mesevilágból. Tudom, hogy az animék nem mesék, de érted, hogy értem.
Ha ilyen pasit akarsz találni akkor olvasgass mangákat, nézzél animéket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!