Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most szakitottam, de már más tetszik mit tegyek? (bövebben lent)
16/lany vagyok es egyutt voltam egy fiuval egy ket honapig majd rajottem hogy nem epp hozzam valo,es nem szeretem mar elegge..
Ő persze nagyon oda van miattam.
Ezert is jon a bonyodalom hogy mar van egy masik fiu aki irant erdeklodunk egymas irant es o is es en is szivesen talalkoznank,de elmondtam neki ezt a sztorit hogy ez miatt eleg gazos lenne mert ram beszelnenek amit a fiu szemszogebol megertek de en mar hetek ota nem voltam boldog abba a kapcsolatba..
Tehat mit kellene tegyek vagy mennyi idot varjak mig ez a szituacio nem sulhet el rosszul?
(Egy hete sincs hogy szakitottunk)
Egy két hónapig jártatok, és hetekig nem voltál boldog?
Egy kapcsolatban hullámok vannak és sajnos van olyan, hogy nem vagy boldog hosszabb ideig (nem 1-2 hétig) hanem akár hónapokig, mert vagy a párod nem vesz észre valamit, vagy épp nem jön össze semmi közösen. Erre nem az a megoldás, hogy szakítasz, hanem, hogy megoldjátok.
Amúgy te döntésed. Összejöhetsz vele, de ha így fogsz hozzá állni akkor nem fog sokáig menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!