Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
NA FIÚK!!! Itt mindent bele! ?
Szeretem ha értelmes, nem vihog mindenen, ha nem festi magát, ha nem áll a középpontban, ha csendes, ha sokban közösek az érdeklődési köreink
Külsőség nem annyira fontos (persze van olyan akire azt mondom csúnya/szép első látásra, de nem ezen múlik)
Belső: Legyen kedves, barátságos. Számomra fontos az őszinteség, illetve az, hogy tudjon velem nyíltan beszélgetni. Legyen okos, de ezt nem úgy kell venni, hogy mindenből ötösre áll és három egyetemet elvégzett, hanem hogy tudjon éretten gondolkodni, tudjon komolyan hozzáállni a dolgokhoz. Lehessen vele beszélni, tudjon ő is hozzáadni valamit a beszélgetéshez. Szerintem ha egy lány tud romantikus lenni, az szintén vonzó.
Magasság és súly: Nem szeretem a kövér lányokat, de a nagyon vékonyakat sem, az átlagos testalkat az, ami bejön nekem. (És szerintem a fiúk nagy részének.) Magasságügyileg pedig legyen alacsonyabb nálam, vagy legalábbis ne legyen magasabb.
Külső: Nekem főképp a vörös és a barna haj jön be, a szőke még talán, a fekete pedig nekem egyáltalán nem tetszik, de a hajszín egy olyan dolog, ami mindenkinél más. Testalkatot és magasságot már leírtam. Legyen ápolt, puha a bőre, adjon magára, a legtöbb srác (Köztük én sem) nem szeretjük a sok sminket, inkább legyen természetes, nem észrevehető, a túl sok smink már sokkal inkább visszataszító mintsem vonzó. Én név szerint nem szeretem, ha valaki festi a körmét, vagy műkörmöt csinál magának, bár egyelőre még nem találkoztam sok ilyen lánnyal, nem tudom, hogy ezzel csak én vagyok-e így, ugyanis erről nem olvastam még sehol sem semmit, hogy lenne olyan srác, akinek nem jön vagy, épp ellenkezőleg: Bejön a festett köröm. A mellméret szerintem a legtöbb srácnak mindegy, a hatalmas mellek szerintem visszataszítóak, az átlagos méret szerintem a srácok 99%-ának bejön, ha valakinek nem tetszel, akkor az nem e miatt lesz.
18/F
A jó belső tulajdonságok elmossák a külső befolyását. A jelleme tesz széppé egy lányt, meg amúgy minden embert. Ha egy lány kedves, okos, értelmes, intelligens, nőies, normális, egyszerű, és nem ez a nagyképű, nyávogós, plázacica, meg "mellem-seggem kint van instán" típus, akkor szerintem tök mindegy, hogy néz ki, mert szerintem minden normális fiú ilyen barátnőre vágyik.
Külsőleg csak annyi, hogy ne legyen sem túl sovány, sem túl kövér. Arcban sincs konkrét ideálom. Lehet csak én vagyok így ezzel, de nekem pl. nem korlátozódik le az ilyesmi, hogy mondjuk csak a szőke-kék szemű csajok tetszenek. Nekem bejön mindenféle, ha van valamiféle bája a lánynak, és jól érzem magam a társaságában.
Legyen kedves, idegenekkel is. Intelligens, okos, akitől tudnék tanulni. Legyen egy kicsit bátor, laza, hogy lehessen vele hülyéskedni. Tudom, hogy nem sok ilyen ember van, de szeretem ha nagyon jó ember kiismerő. Stílusilag visszafogott, szóval ne hordjon alig takaró haspólót picsagatyával.
A külső nem igazán számít. Max annyiban, hogy ne legyen túlsúlyos. Legyen magára igényes és sűrűn tisztálkodjon:)
Külsőleg nem szeretek túl sok konkrétumot kikötni, mert én se vagyok éppenséggel egy matyóhímzés. Talán csak annyit, hogy ne legyen magasabb nálam.
Szeretem a kislányos arcú lányokat, már csak azért is, mert én is elég kölyökképűnek számítok. A testalkat annyira nem lényeg, a vékonytól az átlagoson át, a kissé teltebb változatig igazából minden belefér. Jó, azért lehetőleg ne nagyon legyen izmosabb, mint én :D
A haja lehetőleg legyen valamennyire hosszú. Egy kezemen meg tudom számolni, hogy hány rövid hajú lány/nő keltette már fel a figyelmemet az életem során. Az külön pirospont, ha összefonva, copfban hordja, nekem ez valamiért mindig bejön.
Ami az én figyelmemet igazán meg tudja ragadni, az az öltözködés. Ha olyan stílusban öltözködik valaki, ami egyezik az ízlésemmel, akkor nagy eséllyel utána fogok fordulni az utcán, még ha az arca nem is feltétlenül nyeri el a tetszésem. Szeretem például ha egy lány kissé lazább, vagányabb, egyszerűbb öltözködésű, értem ezalatt például a kockás ingek, vagy uniszex zenekaros pólók viselését. Vagy mondjuk egy laza, fehér ing kitűrve, felgyűrt ujjakkal, 1-2 gomb begombolva középtájt, alatta pedig egy fehér trikó + alul farmernadrág, és nekem már kábé végem is van :D
De hosszasan folytathatnám még a listát.
Jellemre szeretem ha egy lány mosolygós, életvidám típus. Olyan, akihez jó érzés odamenni beszélgetni, mert feldobódsz tőle, és mindig van hozzád 1-2 jó szava. Fontos, hogy lehetőleg nyílt legyen és valamennyire közvetlen. Nem szeretem, ha valaki a megközelíthetetlen kiskirálynő szerepét vetíti magáról, aki láthatatlan falat húz maga köré.
Nagyon bejön ha egy lány gondoskodó, kissé anyáskodó típus. Még ha nem is mindenkivel, de legalább a családtagjaival, közelebbi barátaival, szeretteivel.
Lehetőleg ne legyen keményvonalas introvertált, aki a szobájában ülve tervezi leélni az életét. A közös programok (mozi, színház, koncertek, kirándulások, sétálások és minden egyéb) nekem elengedhetetlenek egy kapcsolatban, akár baráti, akár szerelmi szintű kapcsolatról legyen szó.
Ja, és bár nem elengedhetetlen szempont, de sokat nyom a latba, ha a filmes/zenei/könyves ízlése egyezik az enyémmel. Még ha nem is 100 %-ban, de ha már vannak közös pontok, az teljesen jó.
Hirtelen most ezek jutottak eszembe.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!