Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mitől lehet?
A lényeg hogy, 2 hete össze jöttem egy fiúval. De olyan furcsán érzem magam a kapcsolatban. Olyan furcsa hogy ölelget, meg megcsókol meg hogy, ennyit foglalkozik velem meg sokat bókol (ez utóbbi számomra picit kellemetlen mert ha én megpróbálok valakinek bókolni biztos hogy, úgy jön ki mintha sértés lenne). Sosem voltam szégyenlős de előtte már akkor vörös a fejem ha csak szoknyába lát. Na meg az hogy, folyton azon agyalok hogy én nem akarok lefeküdni vele mert én félek a szeretkezéstől, és hogy őt ez zavarja. Meg hogy nem vagyok neki elég jó.
Fogalmam sincs mi van velem. Az önbizalmammal sosem volt baj de most eléggé megingott vagy nem is tudom. Egyszerűen olyan furcsa minden. Egyébként a párommal minden rendben. Nem bánt, nem sietett, édes velem. De az is gond hogy, a nagyszüleim ellenzik a dolgot mert hogy, ő orosz és szerintük minden orosz egy alkoholista állat.
Veletek is volt ilyen mikor elöszőr voltatok kapcsolatban? Csak túl reagálom? Vagy ez normális és csak azért tűnik ilyen nehéznek mert tinédzser vagyok?
U.I: Most lettem 16 pár napja ő 2 évvel idősebb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!