Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
…miert??miert miert?
A baratom miert nem hiv fel ha otthon van? Amikor hazaér korán munkából van hogy kimegy a fejebol es egeszen estig fel se hiv. Igaz irkalni egesz nap irkalunk de en beszelni is szeretnek vele. Ha en nem hivom fel akkoe neki eszebe se jut. Max 1 heten 1x huv fel munka utan es ennyi.
Pl mikor beteged otthon volt 1 napot akkor se jutott eszebe hogy felhivjon…
Kicsit ez rosszul esik nekem…ti mit gondoltok ?
Nem mindenki szeret telefonálni. Gondol rád, beszéltek napközben. Dolgozik, elfárad.
Pláne, ha beteg az ember.
Én egész nap telefonálgatok, örülök ha nem csörög a telefonom, a legjobb barátnőmmel is jórészt messengeren irkálunk.
Neki mondtad már, hogy téged ez zavar?
Nyilván a konkrét személyt és helyzetet egyáltalán nem ismerjük, így csak találgatni tudunk.
Attól, hogy nem (a munkahelyén) dolgozik, még lehet valakinek más dolga is, amik lekötik, elvonják a figyelmét. Ha flowba kerül, akkor akár az idő múlását is máshogyan érzékeli.
Aztán az is nagyon fontos tényező, hogy nem mindenkinek egyforma a viszonya a telefonáláshoz. Van, akinek a chat/írkálás teljes értékűen helyettesíti a beszélgetést, sőt akár szabályosan rosszul is lehet valaki a telefonálástól. Én is utálok telefonálni. Előbb megírok 1500 levelet, minthogy 1x felhívjak valakit. Ez párkapcsolatban is így van velem.
Egy jól működő párkapcsolathoz két kommunikációs/pszichológiai alapelvet mindenképp érdemes megismerni, szerencsére vannak hozzá remek könyvek:
Gary Chapman: 5 szeretetnyelv
Marshall B. Rosenberg: Erőszakmentes kommunikáció - A szavak ablakok vagy falak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!