Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 18-19 èves fiúk mièrt èrdeklődnek jobban a fiatalabb lányok iránt?
Figyelt kérdés
Rengeteg fiatal 15-16 éves lányt ismerek akik 18-19 éves fiúkkal járnak, és általában a fiú kezdeményezi az ismerkedési folyamatot ebből adódik a kérdésem, hogy ti fiúk 18-19 évesen tényleg inkább randiztok egy 15-16 éves lánnyal mint egy egyidőssel vagy idősebbel?2023. júl. 27. 01:01
1/12 anonim válasza:
Mit kezdjen egy 18-19 éves lány egy vele egykorú fiúval? Nem mindenki szeret óvó nénit játszani.
2/12 anonim válasza:
aki nem szeret ovónénit játszani az nyugodtan írhat 20F
3/12 anonim válasza:
Mivel a 18-19 éves lányokra a 21-22 éves srácok pályáznak, így a 18-19 éves fiúknak a 15-16 éves lányoknál van nagyobb esélyük.
4/12 anonim válasza:
Nekem sikerült 20 éves lányként összejönni egy 19 évessel. Nem maradtunk együtt, de nem volt ilyen korból, érettségből akadó eget rengető problémánk. Mondjuk lehet én ilyen hibás, megrekedt, éretlen egyed vagyok tehát ezért nem éreztem gáznak a szitut, de szerintem néhány év nem a világ, mindegy, hogy 2-3 évvel idősebb vagy fiatalabb nálam, a személyisége, intelligenciája és külseje fontosabb.
5/12 anonim válasza:
Én egy 37 éves lányról tudok, aki egy 14 éves lány után érdeklődik.....
6/12 anonim válasza:
Mert a 18-19 éves lányok nem elhanyagolható része 25-30-35 éves férfiakkal ismerkedik inkább, mint hogy óvónéni legyen.
Sőt, még a 15-16 éves lányok egy része is, csak inkább titokban.
Üdv a valóságban
7/12 anonim válasza:
Sajnos ez azért is így van, mert sok tinilány elvből nem jön össze vele egykorú sráccal. Hivatalosan azért van ez így, mert nagy átlagban a lányok előbb érnek, ezért az a 2-3 év különbség pont kiegyenlíti a feleket.
Személyes meglátásom szerint ez egy 14L 16F párosításnál sokkal inkább igaz, mint egy 16L 18F kettősnél, de az elveket és a berögződéseket nehéz félretenni.
8/12 anonim válasza:
Miért ne? Idősebbek iránt kéne érdeklődniük? Ez a 2-3 év különbség teljesen normális.
9/12 anonim válasza:
Szerintem az a megszokott meg a jellemzőbb, hogy egy férfi egy magánál fiatalabb nőt keres. Persze kivételek mindig vannak, de ez mintha bele lenne kódolva a biológiánkba.
10/12 anonim válasza:
Nálunk gimiben az osztálytárs lányok közül a legszebbek huszonévesekkel jártak. Nekem csak nálam több évvel fiatalabbaknál volt esélyem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!