Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Igaza van a barátnőimnek?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaza van a barátnőimnek? Tényleg hülyeséget csinálok?

Figyelt kérdés

Szóval megerősítésért jöttem igazából. Az a helyzet áll fenn hogy van egy 4 fős társaságunk. Én vagyok egyedül kapcsolatban, másfél éve vagyok együtt a párommal, aki csodálatos, nagyon szeretem, együtt tervezünk, igazgatjuk a kezdődő közös életünket. Igazából tényleg ritkaság hogy kifogtam, jól bánik velem, a tenyerén hordoz.

Nade a barátnőim viszont szinglik. Kettő közülük eddig is az volt, a harmadiknak most ért véget egy 4 éves kapcsolata. És folyton bulizni meg pasizni akarnak, amivel nincs gond de elkezdtek olyanokat mondani nekem, hogy nekem is szinglinek kellene lennem, meg hogy úgyis megbánom hogy nekem csak a mostani párom volt és sose próbáltam ki mással, meg hogy nem éltem ki magam mert az ilyen fiatalon kezdődő kapcsolatok úgyis tönkremennek. Én viszont nem érzem hogy nekem való lenne hogy minden buliban smároljak 5 pasival a 6ikat meg hazavigyem mint ők. Félre értés ne essék nem ítélkezem, csupán tudom mi való nekem és mi nem.

Szóval néha kezdem már szinte rosszul érezni magam tőlük. Nem akarok szakítani a párommal de kezdek már kicsit depis lenni amiért minden iszogatásunk alkalmával ez megy. Szerintetek normális hogy így viselkednek velem? Hogy próbálnak lebeszélni a kapcsolatomról?

jan. 28. 15:22
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
97%
Egy barát jót akar, azt akarja, hogy boldog légy. Te most boldog vagy, de nem tudják elfogadni. Hagyd őket a fenébe, ez nem barátság.
jan. 28. 15:31
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem inkabb iszogass normalis emberekkel
jan. 28. 15:43
 3/17 anonim ***** válasza:
85%

Hülyeséget semmiképp nem csinálsz, boldog vagy, van egy jó kapcsolatod.

Én úgy vélem, hogy nem kell a cancel culture szellemében azonnal otthagyni a barátaidat egy ilyen kijelentésért, ők így vélik, de ettől nem rossz emberek.

jan. 28. 16:06
 4/17 anonim ***** válasza:
93%
Irigyek csak... hanyagold kicsit őket, akkor talán észhez térnek...
jan. 28. 16:38
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekem elég érdekes ismerősi köröm van.

Rajtam kívül mindenki bulizós típus. És mindig mondják éppen hány palival kavartak buliban stb...

Van aki egyszerre 3 palival is ismerkedik. Nekem is mondják hogy miért van 1 amikor lehetne több is

Ezeket elengedem a fülem mellett. Nekem van 1, aki tisztel, szeret, megbecsül és fordítva is így van.

Teljesen támogatlak téged, tarts ki a párod mellett, barátaid pedig mondjanak amit akarnak, amíg szeretitek egymást nem állhatnak közétek

jan. 28. 16:41
 6/17 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem nem barátnők azok, akik ilyet mondanak.
jan. 28. 17:55
 7/17 anonim ***** válasza:
86%

A "baratnöid" könnyüverü lotyok...

De ezek meg csak nem is baratok.

jan. 28. 19:25
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Nincs.

A nők egy része már csak ilyen. Megpróbálnak szétverni egy kapcsolatot, csak azért, hogy ők jobban érezzék magukat.

jan. 29. 09:30
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez nagyon gáz, pasi vagyok, rég 10+ éve együtt vagyok párommal, 18 volt mikor összejöttunk, én vagyok neki az első igazi, sosem mondtak neki ilyeneket a barátnői, sőt, támogatták, köszi, mi azóta is jól megvagyunk.
jan. 29. 12:43
 10/17 anonim ***** válasza:

Ők nem normálisak, hanem te. Csak sikertelenek, és igyekeznek úgy csinálni, mintha ez rendben lenne.

Ne hagyd magad ilyen degeneráltságra rábeszélni, sőt akár meg is szakíthatod velük a kapcsolatot, ha nagyon zavar.

jan. 29. 16:06
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!