Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Megcsal vagy ez hiszti? Jogos...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsal vagy ez hiszti? Jogos hogy kiakadtam?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Egyutt vagyok a baratommal 4 honapja. Ismerjuk egymast ugazabol 4 eve mindig egymas elete resze voltunk valahogy. Kavargattunk stb. Szoval ismerjuk egymast. Most egyutt vagyok tok jo boldogsag van stb. Viszont 3 napja felmerult egy lany neve. Legyen Viki.

Kozolte hogy o es a haverja epp Vikinel vannak. Mondom jo okes. (Sosem hallottam errol a Vikirol 4 honap alstt hozzateszem)

Ma reggel ugy keltem hogy o es a haverja Vikinel voltak es o elaludt es azzal keltettEK (nemtudom mire a tobbesszam o irta igy) hogy jott erte a haverja.

Irtam neki hogy szeretlek. Erre megkapom hogy mizu? Mondom az igen...

Irtam hogy semmi kulonos zenet hallgatok, veled? Es mi volt a valasz? Igen bizony... Vikinel vagyunk:)

JA IGEN es holnap utan hivatalos VIKIHEZ egy szulinapi bukira, ahova ENGEM A BARATNOJET nem viszi el:)

Torkig vagyok mar ezzel a lannyal. Ki ez? Mit akar? Vagy csak en gondolom tul magamban? Mindig megkapom es erezteti velem hogy szeret, ot nem erdekli mas stb. De ez most mi? Ki vagyok akadva. Mit tegyek szerintetek?

Koszi elore is!

2019. máj. 18. 00:49
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:

"Szerencsere kiderult hogy az egyik haverja felszedte azt a csajt es azert logtak nala mert a csaj szulei nem voltak otthon es nyugiba lehetett lenni meg ilyenek"

És akkor téged miért nem hívtak? Ha te vagy a csávódnak a barátnője

Tőled már nem lett volna nyugtuk? Szóval tényleg ne legyél naiv; téged egyszer sem hívtak el. A másik csaj mehetett, őt nem hagyták féltékenykedni, téged meg kételyek között. Szóval nem biztos,hogy úgy van minden,ahogy látod.

2020. szept. 9. 16:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!