Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Megcsal vagy ez hiszti? Jogos...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsal vagy ez hiszti? Jogos hogy kiakadtam?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Egyutt vagyok a baratommal 4 honapja. Ismerjuk egymast ugazabol 4 eve mindig egymas elete resze voltunk valahogy. Kavargattunk stb. Szoval ismerjuk egymast. Most egyutt vagyok tok jo boldogsag van stb. Viszont 3 napja felmerult egy lany neve. Legyen Viki.

Kozolte hogy o es a haverja epp Vikinel vannak. Mondom jo okes. (Sosem hallottam errol a Vikirol 4 honap alstt hozzateszem)

Ma reggel ugy keltem hogy o es a haverja Vikinel voltak es o elaludt es azzal keltettEK (nemtudom mire a tobbesszam o irta igy) hogy jott erte a haverja.

Irtam neki hogy szeretlek. Erre megkapom hogy mizu? Mondom az igen...

Irtam hogy semmi kulonos zenet hallgatok, veled? Es mi volt a valasz? Igen bizony... Vikinel vagyunk:)

JA IGEN es holnap utan hivatalos VIKIHEZ egy szulinapi bukira, ahova ENGEM A BARATNOJET nem viszi el:)

Torkig vagyok mar ezzel a lannyal. Ki ez? Mit akar? Vagy csak en gondolom tul magamban? Mindig megkapom es erezteti velem hogy szeret, ot nem erdekli mas stb. De ez most mi? Ki vagyok akadva. Mit tegyek szerintetek?

Koszi elore is!

2019. máj. 18. 00:49
1 2 3 4
 1/31 A kérdező kommentje:
Plusz fent van es alig ir. Lehet felnj valom vagy ccsak tulgondolom?
2019. máj. 18. 00:51
 2/31 anonim ***** válasza:
90%

Nem, sajnos nem gondolod túl. Férfinél, nőnél egyaránt alap, hogy ha hirtelen felbukkan egy ellenkező nemű, és folyton róla beszél, valahogy mindig ott van, akkor bizony párhuzamosan futtatja veled. Persze lehetnek kivételek, de sajnos elég ritkák.

Azt javaslom, ne hívd fel, ne keresd a barátod egy darabig, akár egy-két hétig. Ha nem keres hamar, és aggódik, hogy miért hallgatsz, akkor máris teheted ki a szűrét. Hacsak meg nem bocsátasz neki, mert azt is lehet.

2019. máj. 18. 01:46
 3/31 anonim ***** válasza:
94%
Megcsal, és már nem érdekled. Ha ezt szóvá teszed, a következőt fogja mondani: betegesen féltékeny vagy, megőrültél, te nem vagy normális, hogy mondhatsz ilyen hülyeségeket. Miközben már rég VIKIT farkalja.
2019. máj. 18. 01:48
 4/31 anonim ***** válasza:
93%

Megcsal.

Ha Vikinél volt a haverjával, és ő elaludt, aztán reggel a haverja jött érte, akkor csak ő aludt ott, nem?

És, miután nélkülem megy a szülinapi bulira, itt a vége a kapcsolatnak. Esetleg írj egy képeslapot Vikikének, hogy köszi, hogy felnyitottad a szemem , hogy mennyire megcsalós a barátom és így még idejében tudtam tőle szabadulni. Ja, és boldog szülinapot. Aztán soha többet ne reagálj a (volt) barátod hívásaira vagy az üzeneteire.

2019. máj. 18. 01:49
 5/31 A kérdező kommentje:
Elobb beszeltem vele. Hogy minden rendben van e velunk meg stb. Es mondta hogy persze miert ne lenne. Nagyon szeret es ne gondolkozzak mar butasgokon. Mondtam hogy jo csak fura vagy velem. Megkerdeztem hogy hianyzik belolem valami vagy ki a baj? Az volt a ra valasz hogy tokeletes vagyok neki es nincs olyan lany a foldon akibe meglenne barmi si ami bennem nincs. Mert szeret
2019. máj. 18. 01:51
 6/31 anonim ***** válasza:
96%
lehet, h most epp vikivel jol elvan, de az nem azt jelenti, h megcsal. viszont, ha folyamatosan kerdezgeted, h minden rendben van e es feltekenykedsz, azzal siman viki karjaiba lokod majd, megha nem is ugy tekint ra. ha megcsal megcsal, akkor rogton ki kell tenni. de addig ne aggodj, mert csak eket fog kozetek verni.
2019. máj. 18. 02:07
 7/31 anonim ***** válasza:
44%
Csak altat. Ha elmegy Vikihez bármiért, szerintem nincs is ott feltétlenül a haverja. Tehát hiába azt mondja, 3-an lesznek, vagy buli lesz; szerintem lehet, hogy csak ketten vannak, és történnek ott dolgok. Én nem hinnék neki; és nem tudnék így, ezek után vele maradni. Amúgy ha többen is voltak, akkor lehet, hogy amúgy 3-asban is kipróbálták, vagy akár még többen egyszerre. Nagyon gyanúsan sokat jár hozzá, de nekem elég lett volna már egy alkalom is, hogy szakítsak; vagy legalábbis megkérdőjelezzem, hogy rendben van-e ez a kapcsolat. Szóval én már rögtön az első Vikis nap után elgondolkodtam volna. Lehet, hogy te is megtetted. Naszóval, én szakítanék. Hiába mondja, hogy minden rendben van, szerintem kamuzik neked. Lehet az is, hogy több vasat tart egyszerre a tűzben, és pl a Viki nem is tud rólad. Most itt van neki "két szék", és nem akar a pad alá esni; szerintem lehet , h jó igy neki, hogy ketten vagytok, vagy pedig nem mer még egyelőre veled szakítani, csak majd ha a Vikivel biztos lesz; hogy őt már meghóditotta. És akkor tehát ilyen "biztonsági játékos", és akkor te vagy ott neki tartalékban, ha a Vikivel nem jönne össze, arra az esetre; hogy még mindig mehet hozzád. Szóval te már csak iylen tartalékosnak vagy kihasználva, téged már szerintem nem szeret; vagy legalábbis nem úgy. Amúgy lehet ő se úgy tervezte, hogy majd keres helyetted mást; lehet, hogy csak meglátta a Vikit , és magával ragadta a kisugárzása, de lehet, hogy alapból nem tervezett volna új párkapcsolat után nézni, csak meglátta a Vikit. Egyébként szerintem most nagyjából úgy áll körülbelül a dolgotok, hogy a Viki a csávónak a barátnője, te pedig a csávónak a szeretője. Tehát te vagy itt már a szerető, és picit ilyen "fölösleges harmadik"(?) talán. Szóval én szerintem egyértelműen keresnék másvalakit magam mellé, mert hát a pasiddal talán már lehet, hogy ki van hűlve ez a dolog; szóval most már van neki mása, és te vagy ott mellette a szerető. Szerintem h-lyérevesz téged. Azt hiszi, hogy a végtelenségig átverhet. Nem jó ez. Én nem szeretnék így élni.
2019. máj. 18. 02:15
 8/31 anonim ***** válasza:
0%
*mármint ilyen módon. Tehát megszakítanám ezt az állapotot; tehát tudomásul venném, hogy ennek a pasinak már volt mása, csak nem volt elég tökös , hogy szakítson , és akkor továbblépnék; és vagy lennék egyedül, vagy keresnék mást, de ilyen 'másodhegedűs" szerepét nem válalnám.
2019. máj. 18. 02:16
 9/31 anonim ***** válasza:
0%
*Amúgxy lehet, hogy ez a pasi még magának se meri, vagy pedig nem akarja - bevallani ,hogy ő ilyen csapongó, és neki a változatosság kell, és még nem alkalmas, még egyértelműen nem képes, nem érett meg az elköteleződésre.
2019. máj. 18. 02:19
 10/31 A kérdező kommentje:

Igazabol nem ugy ismertem meg mint aki megcsalna barkit is. Egy baratnojet sem csalta meg. Azt mondja hogy sosem szeretett meg igy senkit mint engem es erzem is. Csak furcsa ez most nekem. De lehet en reagalom tul, vagy igazatok van... ilyenkor mit tudok tenni? Nem akarom kidobni potyara mert tenyleg angyon szeretem. Inkabb ha igazatok van “vissza akarom hoditani”

Vannak tanacsaitok?

2019. máj. 18. 02:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!