Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez milyen elvárás?
Figyelt kérdés
A barátnőm gyakorlatilag elvárja (jó, nem kimondva, de értitek..) hogy egész nap vele beszéljek viberen, és beszélgetés közben "szórakoztassam". Kérdezzek, dobjak fel témát, de ő csak annyit mond, hogy "jó/nem/igen/aha ok" vagy valami hasonló. (egy ideig elmegy, de ez komolyan fárasztó egy idő után, főleg ha nem tudok egy pillantig témát mondani, mert akkor én vagyok a rossz) Most ez mi, ez a realitás egy kapcsolatban? én 19F, ő 17L2017. jún. 23. 14:51
1/7 anonim válasza:
Az a baj így, hogy pár hét alatt kifogy a téma :D
2/7 anonim válasza:
Egyáltalán nem ez a reális egy kapcsolatnak nem kéne ilyennek lennie. Hagynia kell neked is szabad teret. Beszéld meg vele, nem kell mindig a nyakadon lógnia.
3/7 anonim válasza:
Te is a szerencsétlenek sorsára jutottál.
Addig hagyd ott amíg lehet.
4/7 anonim válasza:
Kellett neked ilyen lánnyal összejönni :D Vagy az ismerkedő fázisban még normálisabban állt ehhez? Mert akkor meg kéne beszélned vele hogy ez így nagyon nem okés.
6/7 anonim válasza:
Ez nem lesz hosszú életű dolog sajnos :/
7/7 anonim válasza:
Linkelj neki youtuberol szórakoztató videókat.
Nő vagyok,de már nem a gyerek kategória,mint a barátnőd és a hajam égnek áll a barátnőd elvárásátol. Ha szórakoztatást vár,járjon egy ceremónia vagy porondmesterrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!