Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsal vagy ez hiszti? Jogos hogy kiakadtam?
Figyelt kérdés
Sziasztok
Egyutt vagyok a baratommal 4 honapja. Ismerjuk egymast ugazabol 4 eve mindig egymas elete resze voltunk valahogy. Kavargattunk stb. Szoval ismerjuk egymast. Most egyutt vagyok tok jo boldogsag van stb. Viszont 3 napja felmerult egy lany neve. Legyen Viki.
Kozolte hogy o es a haverja epp Vikinel vannak. Mondom jo okes. (Sosem hallottam errol a Vikirol 4 honap alstt hozzateszem)
Ma reggel ugy keltem hogy o es a haverja Vikinel voltak es o elaludt es azzal keltettEK (nemtudom mire a tobbesszam o irta igy) hogy jott erte a haverja.
Irtam neki hogy szeretlek. Erre megkapom hogy mizu? Mondom az igen...
Irtam hogy semmi kulonos zenet hallgatok, veled? Es mi volt a valasz? Igen bizony... Vikinel vagyunk:)
JA IGEN es holnap utan hivatalos VIKIHEZ egy szulinapi bukira, ahova ENGEM A BARATNOJET nem viszi el:)
Torkig vagyok mar ezzel a lannyal. Ki ez? Mit akar? Vagy csak en gondolom tul magamban? Mindig megkapom es erezteti velem hogy szeret, ot nem erdekli mas stb. De ez most mi? Ki vagyok akadva. Mit tegyek szerintetek?
Dehát azt mondja, semmi baj, meg azt írod, érzed, hogy szeret. Akkor hova tudnád még ennél visszább hódítani? Ígyis a Vikinél keresi a vigaszt (ez ide most nem jó szó, de hirtelen nem tudok jobbat. Megnyugvást, békét, boldogságot esetleg.)
2019. máj. 18. 02:29
12/31 anonim válasza:
*Szóval szerintem becsap, keressél te meg magadnak egy másik Vikit, egy Viktort, és akkor ővele foglalkozzál, aki nem Vikizik mindig, hanem akinek csak te vagy. Ne legyél naiv. Kihasználja, visszaél vele. Nem jó.
2019. máj. 18. 02:30
13/31 A kérdező kommentje:
Ahj basszus en ugy szeretem. Nem akarom elhinni hogy kepes lenne megcsalni... es ha csak “vaklarma”? Es csak tul gondolom? Jaj nemtudom... nehez elfogadni a tenyt hogy megcsalna.. nem igy ismerem..
2019. máj. 18. 02:36
14/31 anonim válasza:
na ez a szelektiv informacio befogadas. kerdezo, te mar magadba "tudod", h megcsal es lenyegeben mar csak igazolni szeretned ezt az allitasod. na ez az ami nem jo. ha ennyire konnyen megijedsz attol, h megcsalnak, csak mert lett valaki aki tortenetesen nonemu. lenyegeben te mar a kapcsolat elejen is szerintem feltel a megcsalastol es csak az alkalom kellett, h vegre beigazolodjon a gyanud. mar arra ugrottal, h a szeretlekre nem irt vissza csak egy mizut. ez a gondolkodasmod ami valoban igazolni fogja a te legbelsobb felelmed, h elhagynak masert. mert igy el is fognak. te mar a szakitast fontolgatod, holott csak egy lannyal.van. a megcsalasnak a jelei mar hamarabb erzodnek, erzelmileg elhidegultok, szexualis teren nem mokodik a dolog stb. ha a csavo egy lanyt sem csalt meg eddig, miert veled tenne? es akkor meg idejon egy ilyen nyomorek, mint a 69%os es mar rogton azt mondja, h te mar harmadik kerek vagy, pedig a pasid ennek az ellentetet allitja. a szakitas lenne szerintem is egyebkent a legjobb megoldas. a parod talalna valakit aki bizik magaban es benne, neked meg lenne idod kitalalni, h miert is vagy ennyire feltekeny es szeretned e ezt tovabb folytatni es a kapcsolataid rombolni (meg persze magad). ha meg a problema megoldasat szeretnedy javaslom, h beszeld at a baratoddal miutan hazaert, hogy te feltekeny vagy, de szeretnel valtozni. mert oszinten, marha idegesito mindig visszajelezni az allandoan aggodo felnek, h nem, nem csallak meg es minden rendben.
2019. máj. 18. 02:39
15/31 A kérdező kommentje:
Igazad van! Szerintem ez az lehet hogy az elozo kapcsolatomba ott csaltak meg ahol tudtak es ott utottek meg ahol tudtak. Ra kellene jonnom hogy attol hogy ott bizonytalan voltam itt nem kell. Mert ha massal akarna lenni egyszeruen szakitana. De ilyen eszeben sincs. Itt az elotted valaszolok csak azt irtak hogy megcsal es olyan rosszul esett. De egy belso hang azt sugja hogy nem, ez csak az en butasagom hogy feltekeny vagyok. Elvegre nekem is lehetnek fiu barataim. Enis elmennek egy baratom szulinapjara.. at kellett gondolnom es ez az egesz az en hibam. Felek hogy elhagy mert eddig ez tortent. De k nem a tobbi koszonom szepen a valaszt!
2019. máj. 18. 02:46
16/31 anonim válasza:
Lehet, hogy ezzel:
" semmi kulonos zenet hallgatok, veled? Es mi volt a valasz? Igen bizony... Vikinel vagyunk:)"
Azt akarta kifejezni, hogy le szeretne téged koptatni, mert azt szeretné, hogy te mondd ki a szakítást; lehet, hogy ezzel jelezte feléd, mert ő gyáva lenne hozzá; és akkor azt szeretné, hogyha te mondanád ki. Mert pl akkor mondhatott volna ilyet is, hogy "nagyon szépet álmodtam, jót reggeliztem, máris rohanok hozzád". De ő a Vikiről írt, neki ebben a sztoriban ő volt a fontos. Tehát szerintem 'megvolt' neki a Viki.
2019. máj. 18. 02:49
17/31 anonim válasza:
De meg amgúy egyébként, hogy az előző kapcsolataiban nem csalt meg senkit, azt bárki mondhassa. Énszerintem arra játszik , hogy azt szeretné, hogy te mondd ki, hogy szakítsatok, mert ő nem meri ezt a lépést megtenni.
2019. máj. 18. 02:50
18/31 A kérdező kommentje:
Azt valaszolta hogy vikinel vagyunk. Csak ennyit. Az igen bizonyt en irtam nyomatekositani a mondatot
2019. máj. 18. 02:53
19/31 A kérdező kommentje:
Vagy csak oszinten rlmondta hol van? Mert a haverjaval volt ma
2019. máj. 18. 02:54
20/31 anonim válasza:
nezd, ateltem en is ilyet. engem is megcsaltak tobbszor egymas utan, es meg az igazat sem mondtak el. na utana nalam is olyan felelem alakult ki, hogy mindenkire feltekeny voltam es elkepesztoen kinzott. es pont az a rossz egyebkent, h egyszer ugyis elo fog ujra fordulni, benne van a pakliban, h ujra megcsalnak. de most mar okosabb vagy, es ha megtortenik az elso utan szakitani fogsz, mert te olyan part erdemelsz aki nem csal meg! es igen, tudatositani kell, h mar nem abba a kapcsolatba vagy. es ha ujra elofordul tul fogod elni, ahogy mar egyszer tulelted. de most mar tudsz szakitani, ha megtortenik. szoval igen, o mar nem olyan, mint az elozo baratod.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!