Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Megcsal vagy ez hiszti? Jogos...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsal vagy ez hiszti? Jogos hogy kiakadtam?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Egyutt vagyok a baratommal 4 honapja. Ismerjuk egymast ugazabol 4 eve mindig egymas elete resze voltunk valahogy. Kavargattunk stb. Szoval ismerjuk egymast. Most egyutt vagyok tok jo boldogsag van stb. Viszont 3 napja felmerult egy lany neve. Legyen Viki.

Kozolte hogy o es a haverja epp Vikinel vannak. Mondom jo okes. (Sosem hallottam errol a Vikirol 4 honap alstt hozzateszem)

Ma reggel ugy keltem hogy o es a haverja Vikinel voltak es o elaludt es azzal keltettEK (nemtudom mire a tobbesszam o irta igy) hogy jott erte a haverja.

Irtam neki hogy szeretlek. Erre megkapom hogy mizu? Mondom az igen...

Irtam hogy semmi kulonos zenet hallgatok, veled? Es mi volt a valasz? Igen bizony... Vikinel vagyunk:)

JA IGEN es holnap utan hivatalos VIKIHEZ egy szulinapi bukira, ahova ENGEM A BARATNOJET nem viszi el:)

Torkig vagyok mar ezzel a lannyal. Ki ez? Mit akar? Vagy csak en gondolom tul magamban? Mindig megkapom es erezteti velem hogy szeret, ot nem erdekli mas stb. De ez most mi? Ki vagyok akadva. Mit tegyek szerintetek?

Koszi elore is!

2019. máj. 18. 00:49
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
93%
Kérdező, engem 15 év után b...ott át a párom olyan aljas módon, amit regényben nem tudnék megfogalmazni, pedig írtam már. Én sem úgy ismertem őt... Sőt, találkoztam olyannal, aki 16 évesen ismerkedett meg a barátnőjével, és a csaj 55, ő 64 volt, amikor a nő félreqrt... Izé, vele a Gyorskocsi utcai fogdában találkoztam, mert rágyújtotta a csávóra a házat. :D
2019. máj. 18. 04:21
 22/31 anonim ***** válasza:
92%

Felesleges magadnak hazudni, ha szemet előtt csókolóznának, és azt mondaná, hovy ez nem az, aminek látszik, akkor elhinnéd?

Ott aludt, vele van, elmegy hozzá, és téhed nem visz el?

...

Csak azt nem látod, amit nem akarsz.

Jó ez a két hét próba. Félsz, hogy elveszíted?

Attól nem, hogy a szemedbe hazudik? Hogy hülyének néz?

2019. máj. 18. 10:31
 23/31 anonim ***** válasza:
96%

Itt marhára mindegy, hogy Viki vagy Niki, mert nincsen bizalom. Innentől a fejére is állhatna, akkor sem ér lószart sem a kapcsolat, mert nem bízol benne. Akkor minek az egész? Mostantól ha előkerül egy nő, te azonnal mész a gyakorira. Akkor mi értelme az egésznek?

Nekem is vannak nőismerőseim, és a munkatársaim többsége is nő. Dőljek a kardomba, mert ezt nem tudja elviselni a párom? Szakítani kell és akkor biztos lehetsz, hogy nem csal meg. Aztán a következő pároddal is szakíts majd, ha nőstényközelbe kerül. De kétélű dolog ez, szóval te se állj szóba soha férfiakkal, mert az megcsalás. Sakkmatt.

2019. máj. 18. 10:47
 24/31 anonim ***** válasza:
70%

Ne legyel buta kislany. Ott aludt egy lanynal, elmegy bulizni egy lanyhoz ahova teged mint baratnojet nem visz. Akkor akarmivel is altat teged nem ez nem okes ez nincs rendben. Te epp hagyod, hogy megalazzon.

Ha ez velem tortent volna vertem volna be mindkettonek a kepet.

Ha ismerem a lanyt, es tudom , hogy tenyleg nem tenne keresztbe a kapcsolatomnak okes menjen el a buliba nelkulem de hogy nala aludjon? Biztos, hogy nem.

Nalam a szituacio nem fajult idaig. Folyton odault a csajszi a buszon a parom melle, (nem voltak sem regi ismerosok se senkik csak minden nap egy busszal utaztak)a szexrol akart vele folyamatosan beszelgetni aztan mar chaten is folyamatosan irkalt neki. Hagytam egy szep levelet a csajnak, kulturaltan megfogalmazva mit is fogok vele tenni ha nem all le, utana mar koszonni sem mert a paromnak. (Aki persze egy barom mert hizelgo volt neki, hogy erdeklodnek iranta. De ennel durvabb dolog sosem tortent 6 ev alatt)

2019. máj. 19. 03:02
 25/31 anonim ***** válasza:

Egyszerű: kérdezd meg hogy most hogy hogy ennyit van ezzel a Vikivel.

Bár én féltékeny típus vagyok en tuti hogy olyan ideges lennék hogy mindent mondanék neki. :$

2019. máj. 29. 23:35
 26/31 A kérdező kommentje:
Szerencsere kiderult hogy az egyik haverja felszedte azt a csajt es azert logtak nala mert a csaj szulei nem voltak otthon es nyugiba lehetett lenni meg ilyenek
2019. jún. 1. 18:37
 27/31 anonim ***** válasza:
ennyi, nekem lett igazam. en irtam, h nem csal meg.
2019. jún. 1. 18:42
 28/31 anonim ***** válasza:
Érdekes válasz 😂 de legalább nem megcsalás.
2019. jún. 1. 19:13
 29/31 anonim válasza:
És a barátod gyertyatartóként volt ott? 😁 Meg a haverja ,aki felszedte a csajt nem aludt ott csak a barátod. Ok. Értem én. 😁
2020. szept. 9. 05:18
 30/31 anonim válasza:
Utolsó vagyok,még annyit hozzáfűznék,hogy amikor még fiatal voltam az akkori barátnőm elhívott a kiszemeltjéhez meg annak haverjához.... A kiszemeltje lett a pasim egy pár hónapig.Sem ijesztgetni sem telebeszélni nem akarom a fejed,de azért vak ne legyel
2020. szept. 9. 05:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!