Figyelem! A Tini pĂĄrkapcsolatok kategĂłria kĂ©rdĂ©sei 16 Ă©ven felĂŒli lĂĄtogatĂłinknak szĂłlnak!
Amennyiben mĂ©g nem vagy 16 Ă©ves, a böngĂ©szĆd Vissza gombja segĂtsĂ©gĂ©vel hagyd el az oldalt.
Amennyiben mĂ©g nem vagy 16 Ă©ves, a böngĂ©szĆd Vissza gombja segĂtsĂ©gĂ©vel hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? đ Sos
Figyelt kérdés
SzĂłval a pĂĄrommal eggyĂŒtt vagyunk mĂĄr egy ideje több mint fĂ©l Ă©ve.Vele volt az elsĆ szex szĂĄmomra de ez fordĂtva mĂĄr nem igaz,Ă©s ez itt a problĂ©ma, ki derĂŒlt ugyanis idĆközben volt 2 nĂĄla jĂłval idĆsebb manussal mĂ©g ki tudja hĂĄny kis hĂŒlye gyerekkel.Mondtam neki h Ăgy ez nekem nem fog menni ,vessĂŒnk vĂ©get ennek a kapcsolatnak Ă©s kĂ©sz,de Ć nem megy bele hivogat sĂr stb... Ă©s addig h mĂĄr nem bĂrtam tovĂĄbb nĂ©zni vissza fogadtam.Amugy kedves lĂĄny meg tĂ©nyleg szeret de nem fogja fel h nekem Ăgy ez rossz.Nem tudom meddig bĂrom Ăgy ezt mĂ©g ,megcsalni nem igazĂĄn akarom mĂ©g ilyenek.Nekem mĂĄr börtön ez a kapcsolat.mi lenne a helyes döntĂ©s?2019. mĂĄj. 15. 03:05
11/12 A kĂ©rdezĆ kommentje:
IgazsĂĄg szerint 18 vagyok Ășgyhogy nem igazĂĄn vagyok gyerek.Ă©s az Ă©rettsĂ©gi szintemmel sincs szerintem baj.igazĂĄbĂłl mindig is ilyen voltam.de az utolsĂł elĆtti vĂĄlaszolnak van igaza abban ,hogy csalĂłdtam benne.köszönöm a vĂĄlaszokat
2019. mĂĄj. 16. 12:45
12/12 anonim vĂĄlasza:
Aztak*rv@. Ez durva. Engem annyira nem Ă©rdekelne, mert ilyen tĂ©ren nyitott vagyok, de megĂ©rtem a helyzeted. SzakĂts vele, mert ez benned fog maradni elĂ©g sokĂĄig. a következĆ kapcsolatodnĂĄl pedig mihamarabb tudakold meg hogy hasonlĂł emberrel van-e dolgod.
Tovåbbi kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | SzabĂĄlyzat | Jogi nyilatkozat | AdatvĂ©delem | Cookie beĂĄllĂtĂĄsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenĆ anyagok nem minĆsĂŒlnek szerkesztĆi tartalomnak, elĆzetes ellenĆrzĂ©sen nem esnek ĂĄt, az ĂŒzemeltetĆ vĂ©lemĂ©nyĂ©t nem tĂŒkrözik.
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!