Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen a legtöbb lány?
2 hónapot voltam együtt a barátnőmmel, 17/F ő 15/L akivel tegnap szakítottunk! Mégpedig azért mert a szemem előtt smárolt egy sráccal, még pedig egy eléggé “menőn” őltözött pávával aki nem volt 60 kg és alacsonyabb volt mint az exem. Én viszonylag magas vagyok sportolok és átlagos a testalkatom. És a srácról azt halottam , hogy kötöszködős is. Én udvarias vagyok a lányokkal igaz csak mértékkel! És jó a dumám. Nem értem. De nem is ez a lényeg 1 hete még azt mondta , hogy tiszta szívéből szeret mindennél jobban. Most viszont a szemembe mondta , hogy szakít velem. Mert a másik srác menőbb helyesebb és férfiasabb mint én és őt választja, pedig én soha nem néztem volna ki belőle! Nem ez az első lány aki össze tőrt, hanem ez már a harmadik barátnőm egyben a harmadik is , hogy szándékosan össze törik a szívem. Ez a mostani megcsalt, az előző meg nem bízott meg bennem, és direkt már azért is belém kötött ha fel mentünk haverokkal 20 km-re bulizni Tatabányára szórakozni és ő pont nem tudott jönni vagy amikor hívtam campus festre nem jött, és fagadta a haverjaimat , hogy megcsaltam e! Akkor voltam 16 éves a lány még 15 . Illetve még 14 évesen volt egy 16 éves barátnőm, szintén meg csalt. Az első kettő tipik szép lány volt, de a mostanit már csak kicsit mondanám kűlsőre szépnek, mostmár nekem
elég ha egy lány úgy kicsit tetszik kűlsőre az első 2 bnőm után, csak legyen hűséges. És sajnos ennyi csalódás után már nem tudok meg bízni a lányokba, nem merek mostmár senkivel köteléket ki alakítani. Mert még egy ilyet nem bírnék ki, elveszetnek érzem magam, és nem fogom megtalálni a valódi páromat így fiatal koromba, jelenleg még nem a feleségen kell gondolkodnom. Egy pár haveromnak mar volt normális párkapcsolat még ha rövid is volt akkor is nem ilyen miatt szakítottak a párjukkal. Meg nem csalódtak 3/3 lányban. Nem értem én miért ilyen lányokat fogtam ki, és mégis ezek után , hogy bízzak meg bárkiben hol keresek magamnak lány? Elvileg vannak a valóban normális lányok, de 60% előnyben azok vannak akik csak tettetik , hogy normálisak , elvileg! Gondolom az nem gáz ha így állok a dologhoz, és sírtam ezek után a lányok után?! Amit nem tudom miért tettem/teszek.
Most akkor akarsz vagy nem. Barátnőt?
Mert azt mondod hogy nem mersz köteléket ki alakítani,de közben pedig azt kérdezed hogy hol tudnál keresni normális lányt.
Úgy tűnik hogy a sors neked ezt akarta. Mert azért nagyon sokan nem ilyenek. Csak neked pont az ilyen lányokat nem sikerült megtalálnod.
Vagy peches vagy, hogy ilyen lányokat fogtál ki, vagy az is lehet ha veled van a baj. Ajánlom,hogy kicsit gondolkozz el, nem-e te hibáztál ( ha háromszor ugyanaz történt veled). Egyébként nem gáz, hogy megsirattad, ez azt jelenti, hogy tényleg fontos volt neked :). Ne félj, ismerkedj, nem hiszem hogy negyedszerre is ilyen peches legyél (már ha nem te rontottad el az eddigi kapcsolataidat). Sok sikert! :)
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!