Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a legtöbb fiú azt várja a lány kezdeményezzen?
Nem először fordult elő, hogy suliban szemeztem egy fiúval, ami egyébként kölcsönös volt.
Aztán mindig az lett a vége, hogy én írtam rájuk Facebookon, különben eszükbe se jutott volna lépni.
A fiúk csak félénkek/nem jelent nekik semmit vagy mégiscsak azt várják, hogy a lány kezdeményezzen?
Én szemezés után még sosem kezdeményeztem, és nem is fogok.
El mondom miért:
1. Egy szemezésből nem tudok leszűrni sok mindent (bár a legeslegfontosabb már első tekintetre kiderül, pl. hogy tróger-e a lány), azt meg főleg nem hogy milyen belülől. Külsőre meg nem túl ritka dolog szép lányt találni.
2. Nem tudhatom hogy van-e fiúja, nem akarok ezzel leégni.
3. Nem tudhatom mennyi idős (komolyan, van aki 18 évesen is 14-nek néz ki, és olyan is aki 14 évesen néz ki 18-nak)
4. Nem tudom hogy csak játék-e számára a szemezés, hogyan reagálna ha odamennék.
Ez az én magyarázatom, de valószínűleg a legtöbb fiú ugyanezt gondolja.
Ne szemezgess, ismerkedj rendesen, és akkor elkerülöd a csalódást..
Én úgy gondolom, hogy a lány kezdemenyezzen. De ne el hívja a fiút, hanem szemezzen, menjen oda vele beszélgetni, legyen érdeklődő.
Utána meg a fiú hívja el valahova.
Én mindig ezek szerint éltem...
Ha nem ismerem a lányt, akkor nem nagyon kezdeményezek nála, mert egyrészt kellemetlen lenne, ha azt kapnám válaszul, hogy "van barátom", másrészt egy egyszerű szemezés nem jelent semmit se.
Úgy vagyok vele, ha annyira akar valamit az adott lány, akkor odajön és megszólít engem.
Kedves előző válaszolók!
És ha az adott lány (akivel már egy ideje szemeztek) egy szemkontaktus során rátok mosolyogna, jelnek vennétek és elhívnátok valahova? Vagy ez sem változtatna?
Tudod, EGYENJOGÚSÁG van.
Ti harcoltatok érte - akkor pedig élvezd is ki az előnyeit.
Konkrétan most azt, hogy nyugodtan odamehetsz a fiúhoz, és kezdeményezhetsz nála te is, ha szeretnél tőle valamit.
Ha ez nem teszik neked, akkor pedig harcolj azért, hogy ne legyen egyenjogúság, és a fiúk kötelessége legyen kezdeményezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!