Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiú vagy lány kezdeményezzen? Kinek, mi a véleménye?
Ha neked tetszik egy fiú viszont ő nem figyelt fel rád, de lehet hogy meg tudna szeretni, akkor is inkább hagynád, hogy ő kezdeményezzen?
Na kb ugyanez van a fiúk fejében. Attól hogy lány vagy, még felelős vagy azért, hogy kivel lehetsz kapcsolatban, nem csak várni kell arra amikor végre észrevesznek.
Bírom, hogy van az ismeretségi körömben olyan aki elvárja, hogy a fiú kezdeményezzen, közben meg nagy egyenjogúság párti.
Visszatérve a kérdésre, mindkettő fél kezdeményezzen.
Mindkettő!
Nincs előírva,hogy csak a srác kezdeményezzen,vagy a lány!
Szerintem a lányok inkább csak szolidan, inkább csak jelezzék valahogy, hogy tetszik nekik a fiú.
Én mindenhol azt hallom, itt is, hogy persze kezdeményezzen a lány is nyugodtan.
Csak az életben meg teljesen máshogy működik. Nekem az a tapasztalatom, hogyha a lány kezdeményez, akkor nem veszik komolyan, könnyen kaphatónak gondolják. Sokszor hallottam már fiúktól, férfiaktól, hogy ribisnek gondolják azt, ha egy nő konkrétan kezdeményez. Persze tetszik nekik, csak nem akarnak vele kapcsolatot, hanem csak szexet.
Pedig nem olyanra kell gondolni, hogy a nő felajánlja magát. Hanem csak pl. elhívja valahova a fiút, vagy megkérdezi, hogy nincs-e kedve beszélgetni, mi lenne, ha telefonszámot cserélnének.
Szóval egyáltalán nincs egyenjogúság (ebben).
(ebben).
=> tehát akkor azért kell küzdeni, hogy legyen!
Nem pedig azért, hogy itt aztán ne is legyen egyenjogúság.
Amúgy sok olyanról hallottam már, ahol lány kezdeményezett, és jó lett előle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!