Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiú vagy lány kezdeményezzen? Kinek, mi a véleménye?
27/N
Én véleményem szerint a férfi tegye meg az első "döntő" vagy "fontos" lépést, de a lány küldhet jeleket,utalásokat.
Mondjuk moziba nem hívnék el senkit,aki nekem tetszid, DE amikor beszélünk mondanám,hogy tök jó lenne moziba menni,csak találni kellene valakit,aki szívesen megnézné velem.
#9-es valahol igazad van, viszont a lányoknak is kell kezdeményezni. Csak más módon mint a fiúknak. Pont hogy egyenjogúság van, mert egy lány is kezdeményezhet, flörtölgethet, de ha úgy csinálná mint egy fiú, akkor gyakorlatilag fiú lenne az illető, ezért nem fogják komolyan venni.(van a női kezdeményezés, meg a férfi, attól, hogy egy nőt nem vesznek komolyan, ha férfiasan kezdeményez, attól még van egyenjogúság, mert mindkét fél kezdeményezhet) Találkoztam nem egy olyan lánnyal akik nagyon jól csinálták ezeket a kezdeményezéseket, és olyanokkal is akik kevésbé.(saját tapasztalatból éltem meg) Az egyik odajött állandóan ölelgetett, meg célozgatott, hogy rohadtul fontos vagyok neki, és hogy járjunk már, csak rád vágyom meg ilyenek(persze nem mondta ki ezeket, de annyira átlátható volt, meg célozgatott, annyira nyomult), a közös barátot aki által megismert kb le se szarta, aztán később kezdte bennem kelteni a bűntudatot, hogy én nem is figyelek rá, pedig ő mennyit foglalkozik velem.(mindezek nagy részét kimondatlanul, de volt olyan is, hogy egy csajszi a legjobb barátjának mondta el úgy, hogy tudta én is hallom, hogy "észre se vesz akármit csinálok" stb.) Na igen az ilyen csajjal biztosan nem fogok összejönni. Viszont volt a másik kategória, aki szépen óvatosan odajött, megértően adott tanácsot valamiben(sulis feladat), szinte végig mosolygott amíg én beszéltem, érezni lehetett rajta, hogy értékel. Nem erőltetett semmit, csak jelezte a szimpátiáját azzal, hogy állandóan mosolygott, figyelmes volt, kedves. Aztán fél év után annyit csinált(mert amúgy nem lett semmi a dologból, nem is próbáltuk, de nagyon aranyos volt a lány), hogy egyszer ráhajtotta a fejét a vállamra.
A különbség szerintem az, hogy míg az egyik csajszi a végcélra koncentrált, tehát arra, hogy összejöjjünk a másik csajszi arra koncentrált, hogy mindkettőnknek jó legyen. Az utóbbi csajszi annak is tudott örülni, hogy a társaságomba van, az előbbi pedig csak akkor lett volna igazán elégedett, ha összejövünk. Tehát kb az én emberi lényemet ennyire értékelte, semennyire az a csajszi aki nyomult.:D
Anno en is jottem ossze az exemmel, munkaba csak beszeltunk aztan mondtavhogy segitsek mar neki a laptopjan badzni valamit, ha kell muszak utan atjon. Aztan mondta a mozit ... pont jo volt mert senki se akart jonni velem a 300 2 re. :-D
Aztab akivel utana jottem ossze ot kifejezetten en hivtam el. (Mondjuk aztan erdekes tortenet jott ki belole)
Most mivel egyutt is vagyunk az ekozovel neg nem is... igent mondtam volt kollegabak hogy fussunk ossze.
Szerintem meg a lány.
Azért jó tudni, hogy ennyi lány elítéli az egyenjogúságot.
Az én véleményem az, hogy a fiú kezdeményezzen, de a lány adja meg a jeleket, hogy nyitott a kezdeményezésre. Ne nyomuljon túlságban, de fejezzi ki valahogy, hogy szimpatikus a fiú.
22/L
"akkor majd a lány is kéri meg a fiú kezét"
Bizony, volt már ilyen a világtörténelemben, és egyre több ilyen lesz.
Tudod, van ahol már TÉNYLEG egyenjogúság van!
Vagy téged lányként megnyugtatna, hogy fejre is állhatsz, akkor SEM kérheted meg a párod kezét? Hol az élet-halál döntés CSAK az ő kezében van, és neked csakis valami fondorlatos úton (csalással, erőszakkal) van lehetőséged ebben dönteni?
"de a lány adja meg a jeleket"
Ezzel csak az a gond, hogy a fiúk 90%-a NEM fogja ezeket a jeleket. Az egyértelmű jeleket SEM!
Aki érti, az már házas.
Ha pedig megmondod, az már nem jel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!