Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban így van ez legtöbb lány esetében?
"Az volt az első és azóta is az utolsó."
Majd ha végre találsz egy barátnőt, máshogy fogod látni a dolgot. Akiket a pénzed meg a kocsid érdekel, azok ribik. Velük nem kell foglalkozni. Értelemszerűen minden ember, minden lány más. Tartsd nyitva a szemed.
Hát, nem tudom. Én 17 éves létemre jobban el tudok beszélgetni a velem egyidős lányokkal.
És másfél évig jártam egy nálam egy évvel idősebb lánnyal és teljesen egyenrangúak voltunk.
#1 sok snoob srác olyanokat mond , hogy én addig ne akarjak magamnak barátnőt amíg nincs kocsim, mert ez máma alap követelmény, sajnos lány is mondott már nekem ilyet! Tudom , hogy még a mai világban sem kéne , hogy ez normális legyen. De ezt meg kaptam, pedig helyes vagyok mások szerint. Szerintem még mindig közepes legalábbis testalkatom miatt. De már lehetne valakim igen, mert kezdek összetőrni!
#2 Lehet , hogy te olyan lányt fogtál ki, de sajnos nekem nem azt mondták , amit te leírtál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!