Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van más ezzel így?
Jelen.
Kb 17-18 éves koromig ilyen voltam, majd sikerült elnőnöm ezt a tulajdonságomat. Kicsit lazábbra kell venni a dolgokat, de ezt érdemes az egész életedre kivetíteni. Nekem egy barátom segített ebben. Az ő tudta nélkül vettem át a lazaságát, rám kifejezetten jó hatással lett. Nem kell mindent túl gondolni és stresszelni, egy lányhoz sem akkora dolog oda menni élőben elsőre, mint azt gondolná az ember. Jobb a dolgokat lehetőségként felfogni (amikkel vagy élsz, vagy nem, vagy elbukod, vagy nem. A hangsúly a próbálkozáson van és az esélyen), mint sem világmegváltómindenség-teszt alapján. :)
Döngöld az agyadba, hogy más is kezdett, akárcsak te. Ha neki sikerült, neked miért ne sikerülne? Erős elhatározás kérdése. Mindenki kezdett egyszer aztán ment neki.
F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!