Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyiknap szerelmes, másnap meg minden bajja van? :D:D mivan ezzel?
Figyelt kérdés
Na szóval van egy csaj facebookon, és már nagyon unom egyébként amit csinál :D vagyis próbálom megérteni de nekem nem sikerül szóval ide szerintem valami komolyabb segitség kell talán egy nő.
Szóval egyik nap oda van egy adott pasiért a másik nap meg,hogy vele mennyire k**tak meg hogy megcsalták tipikus depis szarok.
Na de nem a lényeg, hanem nem csak egy nap hanem ha kell akkor óránként ezvan :'D.
délben szerelmes 13:10 kor például már szerelmi csalódótt meg sajálni kell.
Meg azt sem értem, hogy csak erről szól az élete??? kizárólag ilyen posztokkal van telle az egész szar.
Már letöröltem amúgy, de mégis az ilyen nőnek mi a baja, vagyis az ilyen embernek? :D
2017. dec. 28. 21:12
1/7 anonim válasza:
Hány éves? Gondolom világfájdalmas, érzelmi hullámos tini, akinek pluszban erős feltűnési viszketegsége van a nagyfokú önbizalomhiánya miatt.
2/7 A kérdező kommentje:
Igen amúgy 21 éves, de nem tudom nagyon furcsa az egész...:D általában ő szokta kidobni a pasikat amúgy, és mégis hogy őt csalták meg ezt elfelejtetem leirni.
2017. dec. 28. 21:22
3/7 anonim válasza:
Szóval még hazug mártír is. :D Jobb az ilyenektől távol maradni.
4/7 anonim válasza:
Elég siralmas, de te se vagy semmi ha ilyen szinten foglalkoztat. :D
5/7 anonim válasza:
Itt szid valakit,hogy milyen hülye, de közben foglalkozik a hülyeségeivel, olyan szinten, hogy kiírja gyakori kérdésekre. :DXDkettőspontdékettőspontikszdé:'Dlol:'DhúdenagyonszakadokXD mi van ezzel? Na szóval van egy srác gyiken, és már nagyon unom egyébként amit csinál :DmegintnagyonnevetekXD próbálom megérteni, de nekem nem sikerül, szóval szerintem ide komoly segítség kell, talán egy nő. Szóval kiír egy tök értelmetlen kérdést, arról, hogy egy csaj mennyit hisztiz neki, mennyire idegesíti, meg ilyen tipikus rinyálós szarok. Na de nem a lényeg (ennek még értelme sincs), hanem nem hogy ignorálná a csajt, hanem hallgatja az óránkénti hisztirohamait, és panaszkodik róluk mindenkinek. :'DmegintszakadásvanLOL Rinyál egy rinyálós csaj miatt, és sajnálni kell őt. Meg azt sem értem, hogy csak erről szól az élete??? Kiír ilyen szar kérdéseket. Már kiosztottam, de amúgy az ilyen férfinak mi baja,vagyis az ilyen embernek?
6/7 A kérdező kommentje:
Koszonom utolsó 🙂 hasznos volt a válasz ! De amugy tenyleg
2017. dec. 29. 19:43
7/7 anonim válasza:
Nah, örülök :) Mivel nem vetted rögtön támadásnak a válaszom, értelmes embernek tűnsz. Nem is értem miért foglalkoztál a lánnyal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!