Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ezzel a nem túl egészséges kapcsolattal? (HOSSZÚ)
9 hónapja vagyunk együtt a barátommal. Szeretjük egymást, de eléggé kihűlt a kapcsolat, és sűrűn vannak veszekedések.
Az egyik legfőbb oka, hogy csak ritkán tudunk találkozni. Nekem megfelelő lenne a heti találkozás, többször heti 2-3, de a barátomnak nem, ő szeretne minden másnap találkozni.
Ez nem igazán kivitelezhető, mivel mindketten járunk iskolába, én pedig esténként nem igazán bírok eljárni, mert anyám nem szeretne elengedni, mivel a környék, ahol lakom nem a legjobb, házak nem nagyon vannak, és ebben a mai világban eléggé veszélyes lenne egyedül flangálnom esténként, volt már eset erőszakolásra a környéken.
Taxis megoldás túl drága.
A barátom nem igazán bír hazakísérni, szintén a drága taxi miatt.
A másik ok a féltékenysége. Néha, mint minden normális ember, el szoktam járni a barátnőimmel biliárdozni, dartsozni, vagy meginni valamit az egyik kedvelt "kocsmába". Erre a helyre leginkább a mi korosztályunk jár. Természetesen nem csak lányok. A barátom pedig nagyon féltékeny, hogy esetleg rámhajt valaki (néha előfordul, de persze koptatom azt), vagy megcsalom őt, vagy berúgok. Én már sokszor bebizonyítottam, hogy ez nem fordulhat elő, és mondtam is neki, hogy nem pasizni megyek, hanem a barátnő(i)mmel kikapcsolódni.
Ha ezen vagy más okok miatt összeveszünk, sokáig harcol az igazáért, aztán rájön hogy nincs igaza és csak mondja hogy "bocsi, bocsi, bocsii". Én persze megbocsátok neki.
De ez a körforgás megy kb kéthetente.
Próbáljak meg vele komprumisszumot kötni, és várjak, vagy ezen már nem lehet változtatni? Vagy egyéb más ötlet?
16/l, 17/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!